Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sun Palace (Kos)

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

syrjäinen täysihoitohotelli lehmälaitumen vieressä

JeppeT    29.06.2013    Kosin hotellit    Kos
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Sun Palace (Kos)

Hotelli on hyvin rauhallinen, sijaintinsa ansiosta. Kaupunkiin pääsee paikallisbussilla, ja pysäkki on hotellin edessä. Hotellin vastaanotossa menolippu maksaa 1,50 euroa, mutta myös kuljettaja myy lippuja.

Hotellin vieressä on tosiaan lehmien laidunmaa, ja hotellin erottaa merestä lintujen ja hyönteisten asuttama kosteikko.

Maksettu merinäköalamme käsitti lähinnä pöheikköä ja viereisten, oman hotellin rakennusten kattoja. Merta näkyi pieni viiru, noin 2 % näköalasta.

Hotellissa oli tosi paljon kaikenlaisia ötököitä. Joka päivä kaikesta varovaisuudesta huolimatta tuli useita uusia kipeitä puremajälkiä, jota kutisivat ja kirvelivät. (Kotona piti päästä ensimmäisenä lääkäriin. ) Helteellähän hotellin kaikki ikkunat olivat auki, ja itsekin oli pakko oleskella myös ulkona. Samantien kun ruokalaan, aurinkotuoliin tai allasbaariin istui, puremisen tunne jaloissa alkoi.

Matkanjärjestäjän mukaan täysihoito on yksinkertainen. Sopivaa suomenkielistä sanaa on varmasti vaikea löytää. Itse sanoisin vaatimaton, mutta sekään ei osu oikeaan, sillä täysihoitopöydät ovat runsaat, vaihtelevat ja kekseliäät: miten edullisesti voikaan saada vaihtelevaa, kaunista, herkullista ruokaa! Jäin itse kaipaamaan lihaa ja kalaa.

Kuulemma hanavettä voi hyvin juoda, mutta itse täytimme vesipullomme allasbaarissa. Tytöt käyttivät nimitystä sooda siitä kuplivasta hyvänmakuisesta vedestä, jota he antoivat baarin annosteluhanasta. Veden sai myös ilman kuplia. Samasta hienosta hanasta tulivat eri optioin myös pepsi ja fanta ja ties mitkä muut juomat. Ainoastaan pullotetusta mineraalivedestä olisi otettu maksu.

Täysihoitoon sisältyi toki veden lisäksi peruspaketti juomia allas- ja aulabaarissa. Oluet ja viinit sekä "päivän coctail" ja muut paikalliset alkoholijuomat olivat siis maksuttomia.

Suuri yllätys oli slaavilaisia kieliä puhuvien asiakkaiden määrä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.