Khao Lak Diamond Beach Resort & Spa

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti pikkuhotelli lähellä Lamru luonnonpuistoa

Vieras    07.03.2011    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Khao Lak Diamond Beach Resort & Spa

Diamond sijaitsee n. 5km ennen Khao lakia lähellä Lamru luonnonpuistoa ja Similanin laituria. Hotellin oma tähditys on 4-tähteä, mutta 3+ riittäisi meidän mielestämme. Varaamamme perhehuone oli siisti ja tilava, näköala nätille sisäpihalle, mutta peti uskomattoman kova. Jokunen muukin tuntuu olevan samaa mieltä, jos lueskelee Tripadvisorin tai hotellivaraamojen sivuja. Hotelli on pienellä tontilla ja siksi allas-alue ja pihapiiri on kapea ja ahdas. Nettikuvista saa huomattavasti avaramman kuvan alueesta.

Aamiainen on tarjolla kattoterassilla, josta on 4-tähden näköala merelle. Tila on kuitenkin ahdas ja tarjoamiset pienellä alueella, pienissä tarjoiluastioissa tilanpuutteen vuoksi. Jos ei ole aamunvirkku niin on syytä varautua jonottelemaan ja odottelemaan.

Hotellin ruoka ei ole kummoista, mutta lähistöllä on useampiakin paikallisia ruokapaikkoja, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Me tykästyimme Baan Rim Lay nimiseen ravintolaan, joka on hotellista muutaman sadan mertin päässä lähellä rantaa.

Alue, jossa hotellit Diamond, Emerald ja Briza sijaitsevat on rauhallinen. Täydellinen paikka rentoutumiseen ja kävelyretkiin todella kauniilla, laguunimaisilla rannoilla, joita on peräperään. Rannat ovat vapaat aurinkotuoleista ja päivänvarjoista ja vesi on kristallinkirkasta. Kauppiaatkin ovat harvinaisempi näky.

Retki- kuljetus ym palveluista on mainittava Khao lak Travel Center. Varasimme taksin Phuketin kentälle jo kotimaasta käsin ja homma sujui vahvistuksen mukaisesti ja hienosti. Hinnat löytyvät heidän nettisivuiltaan. Kuljettaja oli auttavainen ja puhui hieman englantiakin. Sama firma ja kuski hoiti myös paluu-kuljetuksemme

Kho Khao saaren laiturista Phuketiin. Sympaattinen ja ystävällinen Nickie hoiti varauksemme mennentullen.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.