las Piramides

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Americas ja Piramides hotelli

Vieras    31.01.2011    Kanariansaarten hotellit    Kanariansaaret
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las Piramides

Valitsimme hotellin sen keskeisen sijainnin ja edullisen hinnan vuoksi. Saimmekin hyvän huoneen uusitulta puolelta. Huone oli täysin uusittu ja keittiössä oli keraaminen liesitaso sekä mikroaaltouuni grillillä. Miinuksena oli kahvinkeittimen puuttuminen. Vedenkeitin kuitenkin löytyi. Hiustenkuivaajaa ei ollut. Tallelokero oli huoneessa ja maksoi 10 €/vk. Telkkarina oli pienehkö LCD. Huoneet siivottiin lähes päivittäin. Pyyhkeet vaihdettiin myös joka kerta. Lattia oli kylmä ja jäi likaiseksi huolimattoman moppauksen jäljiltä. Aluksi äänten kaikuminen käytävässä ja kadulta huoneeseen häiritsi yöllä, mutta jotenkin siihen tottui. Hotellilla oleva minimarketti oli ihan kätevä, mutta kalliimpi, kuin lähistöllä sijaitsevat Spar ja Hiperdino.

Kauppoja ja ravintoloita oli kulman takana runsaasti. Kunnon rannalle oli matkaa pari kilometriä ja surffirannalle noin 500 m.

Altaat olivat hyväkuntoiset ja kohtuullisen lämpimät. Aurinkotuoleja ei aina riittänyt ihan kaikille ja pyyhkeitä ei poistettu, vaikka niillä varattuja tuoleja ei käytetty tunteihin. Puutarha hotellin ympärillä oli kaunis ja hyvin hoidettu.

Ihan hyvä hotelli siis ja hintansa väärtti.

Arvosana hotellille:

americas ja hotelli piramides

Maatkaaja    16.09.2014    Kanariansaarten hotellit    Kanariansaaret
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: las Piramides

Hotellissa on tavallaan kaksi osaa, pyramiidin mallinen "päärakennus" ja altaiden ympärillä "rivitalomaisia" rakennuksia joissa hotellihuoneita.

päähotellin huoneista en tiedä sanoa, aula on hieno, mutta nää rivarit oli kaameita paraakkeja, sänky, vessa ja 14" putkitelkku joka makso 2e/tunti :) ei tullu katteltua :)

Allasalua oli ihan tilava ja aurinkotuoleja sai helposti, omaa juomaakin hörpin surutta kun vaksia ei juuri kiinnostunu kytätä, kuhan ei sen allasbaarin tapasen eessä omaa tölkkiä napsauta auki.

Parasta hotellissa sijainti lähellä rantakatuja, suoraan hotellilta tullaan kadulle jolta saa useasta paikasta aamupalaa 2-5e ja on supermarketteja ja karakokeraflaa tms. Sellaiselle joka tykkää olla altailun lisäksi päästä kävellen heti americaksen vilinään, taksia ei kauheemmin tarvii tossa jos baariin tahtoo.

Americas muuten iha loisto paikka jos keskellä talvee tahtoo lyhyellä lennolla lämpimään. mulle ainaki riittää toi 24ceetä ihan hyvin. ja ulkona syöminen halvempaa ku luulis, paikoissa eroo mut 20e syö ja juo jo illan mukavasti jos ei iha pääkadulla syö.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.