Roma/lomamtakat

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

hyvä sijainti

Maatkaaja    29.10.2013    Hurghadan hotellit    Hurghada
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Roma/lomamtakat

Hotellin sijainti on parasta, oma ranta heti tien toisella puolella jossa hotellin asukkaille ilmaiset aurinkotuolit ja all inclusive-baari (vain juomia).

huoneet pieniä ja yöllä viileitä (vaikka nukuin college-puku päällä ni sain flunssan) eli ilmastointi toimii turhankin hyvin.

kivat parvekkeet ja siisti kylppäri.

hotellissa matkamuistoputiikkeja joissa HIUKAN päällekäyvät ukot myyjinä, keskisormen vilkutuksella loppu huutelu..100 metrin päässä kaduilla paljon parempaa tavaraa myynnis.

ravintolan henkilökunta tosi mukavaa väkee. illan Päivälliselle ei mennä uikkareissa ja rantakengissa vaan mieluiten jotain iha kunnollista päällä. Porukan mentalitenttiin kuuluu ettei kauheesti palvella..tallelokero ois kai ollu maksullinen mut se hoidettiin laatikolla fazerin sinistä ja yhtäkkiä rupes hymyjä tuleen joka aamu..hoh hoi, vanha kunnon lahjonta..

kannattaa ottaa all inclusive, ruokaa on runsaasti vaik se on vähä ykstoikkosta ni ihan syöntikelpoista, joka päivä spakettii ja jauhelihakastiketta + jotain yllärilajeja

aamupala runsas, saa toivomansa munakkaan tuoreeltaan paistettuna, huom tuoremehut maksullisia. koko lysti viikolta tais olla silloin 70eur/hlö..sis tietty viinat.

koko viikko meni siis suloisesti pikkupöhnässä, ei noita paikallisia ukkoja akkaporukalla ois muuten kestänykkää.

ne meni kyl hiljaseks ku illalla sonnustuiduin tyylilleni uskollisena päästä varpaisiin gootiks ja hiihtelin niitit naamassa öisillä kujilla :D

säästä sen verran että 2 päivää alle 20* muuten 24-26 astetta

vinkki, kannattaa EHDOTTOMASTI lähteä käymään kairossa pyramideilla ja sinne farkut ja pitkähihasta mukaan, et kadu kokopäivä-reissua, muistat sen ikuisesti, toisin kun tusinarantapaikka hurghadan..

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.