HOTEL ISG HEIDELBERG

Im Eichwald 19, 69126 Heidelberg
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

100 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

HOTEL ISG HEIDELBERG kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti hotelli, jokaisessa huoneessa parveke

sinikka.eronen    07.07.2013    Heidelbergin hotellit    Heidelberg
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: HOTEL ISG HEIDELBERG

Kaupungin laitamalla sijainnut hotelli oli perussiisti, parvekkeet plussaa. Booking.com sivuston mukaan hotelliin 10 min ajomatka keskustasta. Ehkä henkilöautolla tämä onnistuukin. Bussilla nro 33 köröttely kyllä kesti reilusti yli puoli tuntia. Bussilla 29 Bismarckplazille matka taittui nopeammin noin 20 min. Hotellivaraussivustojen esittelyissä kaipaisi enemmän tietoa, miten hotellehin pääsee julkisilla kulkuneuvoilla. 4-päivän 16 euron hintainen Heidelberg-passi oli tarpeen, kun tässä hotellissa asuimme.

9 euron hintainen aamupala oli kohtuuttoman kallis, kun myös lapsilta meni aikuisten hinta. Aamiainen kyllä kohtuu hyvä, mutta jos meni liian myöhään, suurin osa tarjolla olevista murkinoista oli loppu. Kun lähistöllä ei ollut juurikaan ruokapaikkoja, ongelmana oli myös se, että hotellin ravintola ja Biergarten avautui vähän miten sattui, mutta oli kyllä iltaisin auki.

Hotelli mainosti asukkailla ilmaista saunan ja kuntosalin käyttöä. Se oli ylimainostettua tai opastuksen puutetta. Saunan oli valloittanut ryhmä, joka ruokaili ja piti siellä hauskaa. Naisten pukuhuoneen oli yksi miespuolinen ryhmän jäsen vallannut lepoaan varten. Kuntosalilla ollut "asiakas" ei ilmeillään toivonut salille seuraa. Tästä mahdollisuudesta ei siis ollut hyötyä.

Toisin kuin Heidelbergissä oli keskimäärin erittäin ystävälliset ihmiset ja palvelu hyvää, tämän hotellin henkilökunta ei ollut mainittavan ystävällistä ja palvelualtista.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.