Estrela Do Mar Beach resort

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

ei kiitos enää toistakertaa :(

Vieras    23.03.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Estrela Do Mar Beach resort

En pidä itseäni mitenkään nirsoilijana, mutta kaksiviikkoa tässä hotellissa oli kyllä pohjanoteeraus aikaisempiin verrattuna. En tiedä mihin tähtiluokitukseen tämä hotelli on buukattu, mutta todellisuudessa se on vain yhden(jos senkään) tasoinen. Kuvat on kyllä kivat netissä, eivät kylläkään anna todellista infrmaatiota hotellista, huonekuviakin on vissin ''venytetty''

Vanhanaikainen, ränsistynyt hotelli, pieni uimalallas, lähellä rantaa.

Hotellin rannan aurinkotuoleja hoiti eriporukka, kuin hotellinhenkilökunta?? Sellaisen käsityksen siitä ainakin sai että se oli ''ulkoistettu'' koska nämä henkilöt saivat sitten tyrkyttää omia myytäviä tavaroita hotellin asiakkaille. Ja olivat muutes ihan vihaisia kun emme ostaneet sitä krääsää jolla ei tee mitään. Palvelukin oli tietty sitten sen mukaista, ne ketkä ostivat, saivat ihan eritason palvelun ja hyvä ettei kumarrukset päälle.

Huone haisi ummehtuneelle/homeelle, ovea piti pitää levällään ainakun oli siihen tilaisuus. Poltettiin myös suitsukkeita hajun hävittämiseksi. Torakkakin bongattiin juoksemasta lattialta (jonka heitin ulos)

Aamupalalla buffetissa mitätön valikoima. Teetä, kahvia, munakas(tilauksesta), cornflakesia, keitettyjä vihanneksia(muutama päivä viikossa) Idliä,sambaria, paahtoleipää, pilkottuja hedelmiä ja vaihtelevasti mitämilloinkin. Surkein valikoima kaikista Goan hotelleista joissa olen ollut.

Viulun, kitaran tai jonkin muun instrumentin soittaja kyllä oli musisoimassa joka aamu. Olisivat senkin kulun panostaneet ennemmin parempaan aamupalaan.

Maksullinen, langaton internet (100rs./tunti) joka toimii (jos toimii) vain respan vieressä. (kaverini yhtenäpäivänä korjas sen kun henkilökunta kohautteli vaan olkapäitään että netti ei toimi)

Henkilökunta jotenkin ''hakoteillä''. Tosin siivooja ja allasbaarin poika olivat eriluokkaa, ystävällisiä ja osaavia.

Ei oikeestaan mitään hyvää sanottavaa tästä hotellista :( tai no jos oikein pinnistää niin itänaapurin kansalaisia oli täällä yllättävän vähän (eipä niille kelpaakkaan tän tason hotelli :P )

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.