Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

The Three Corners Rihana Resort

El Gouna Resort, NONE El Gouna
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

85 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

The Three Corners Rihana Resort kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Siisti hotelli, ei luksusta, mutta ihan ok

Vieras    23.11.2010    El Gounan hotellit    El Gouna
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: The Three Corners Rihana Resort

Hotelli oli kiva ja siisti: Ystävällinen henkilökunta, joka ilta järjestetty ohjelmaa hotellin puolesta. Päivällä oli allasjumppaa ym pelejä. Ainoa vähän hämmentävä kokemus oli hotellin ns spa osasto, jossa kävin ihonkuorinnassa. Minut otti vastaan nuorimies, joka ohjasi minut hämärään huoneeseen. Siellä naishenkilö suoritti ihonkuorinnan ja laittoi savinaamion kasvoille ja kietoi pyyhkeeseen ja sanoi, että näytän muumiolta. Sen jälkeen hän poistui, sammutti valot ja jäin pimeään, enkä tiennyt kauanko siinä menee, kun ei kerrottu..pelotti, kun mielikuvitus laukkasi:ajattelin että sinne jään ikuiseksi ajaksi :). no sitten viimein hän tuli takaisin ja menin pesemään viereiseen suihkuun itseni. Sen jälkeen ohjasi minut viereiseen huoneeseen ja kasvoilleni laitettiin jogurttinaamio. Ja taas jäin yksin, ei kerrottu aikaa ei mitään. Ovi jäi osittain auki, joku sulki sen sitten myöhemmin kokonaan. No, siinä pötköttelin pelkkä bikinin alaosa ja pyyhe päällä silmälaput silmillä. Aikaa kului n 15min, kunnes näin silmälapun alta, että sama mies, joka otti minut vastaan, tuli huoneeseen ja näin, että hän sulki oven avaimella sisäpuolelta...apua, ajattelin! kamala tunne, kun ei sanonut mitään, käveli vaan pääni taakse ja otti laput silmiltäni ja sanoi: good morning..ilmeeni oli näkemisen arvoinen..minua kehoitettiin nousemaan, ihmettelin että kun olen puolialasti..no, pidin pyyhkeestä kiinni ja toisella kädellä pesin vieressä olevassa altaassa sitä naamiota pois ja se mies seisoi mun takana ja sitten tuli viereen ja auttoi kasvojenpesussa, hymyillen koko ajan. No, sitten hän sanoi että voin pukeutua, ja että valmista tuli. Olin niin hämmentynyt, että en osannut kertoa, miltä se tuntui, kun ei kerrottu mitään, ja että säikähdin tosi paljon. Ja tästä kaikesta vielä maksoin 40e. Tosin kuorinta oli ihan hyvä, mutta se epätietoisuus ja pimeys ei ollut kivaa.

Arvosana hotellille:

Taso El Gounassa laskenut, aavekaupunkimainen tunnelma

Vieras    13.06.2018    El Gounan hotellit    El Gouna
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2018 | Hotelli: The Three Corners Rihana Resort

Suomesta ei ole El Gounassa sijaitsevaan Rihanna Inn / Resort hotelliin päässyt valmismatkana noin 4 vuoteen. Lensimme sinne nyt 2018 tuokokuussa Istanbulin kautta. Olemme käyneet kyseisessä hotelissa menneinä vuosina 4-5 kertaa. Silloin koko El Gounan alueella homma on hanskassa. Nyt 2018 siellä vallitsee hiljaisuus. Esim. suuressa Sheraton hotellissa oli vain muutama asiakas. Rihanna Resortissa oli sentään väkeä kohtuullisen hyvin, vaan lähinnä belgialisia eläkeläisiä, jotka ovat vakioasiakkaita kyseisessä hotellissa. Rihannassa oli myös jonkinasteinen yskä/köhä-epidemia, joka kolmas asiakas oli nuhassa/köhässä tms.

Suomalaiselle ei oikein palvelu pelannut, sillä laguunirannssakin olivat rantapaikat varattu näille vakioasiakaille. Belgialaiset saavat parhaat huoneet rannan läheltä ja muut joutuvat kauas rannasta oleviin huoneisiin, jossa esim. Beanuts Barin kovahko muusiikki häiritsee illalla huoneessa oloa. Belgialaiset maksavat vierailustaan myös selvästi vähemmän kuin muut. Hotelli ilmoittaakin olevansakin "koti" vakioasiakkaille", hotelli elää näiden asiakkaiden mukaan.

Pakettihinta Suomesta nyt 2018 syys/talvi esim 1 viikko 2 ihmiselle hintaan noin 1800 EUR on kyllä liikaa, sillä El Gounassa itsessään ei ole enää paljonkaan tekemistä ja Rihanna Inn / Resort on alueen ainoa kohde, jossa asiakkaita on kuitenkin, vaan varsin yksipuolisesti eli belgialaisia. Minulle ja vaimolleni, vaikka olemme hotellissa käyneet jo noin 5 kertaa, tämän vuoden käynti jää nyt kyllä viimeiseksi.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.