Hotelli Nuran Marina Serviced Residence

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hotelli Nuran Marina Serviced Residence

Irene    27.02.2011    Dubain hotellit    Dubai
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Hotelli Nuran Marina Serviced Residence

Hotelli Nuran Marina Serviced Residence sijaitsee upealla Dubai Marinan alueella, josta on mielettömät näkymät Persian lahdelle, venesatamiin ja pilvenpiirtäjiin. Alue on rauhallinen eikä huoneistoon tai allasosastolle kuulu liikenteen melua.

Hotelli on turvallinen, koska hotellin portilla on 24 -tuntinen vartiointi.

Hotellin huoneistot ovat 50 ja 62 neliöisiä, jaettu makuutilaan, olohuoneeseen ja hyvin varusteltuun keittiöön. Isossa kylpyhuoneessa sivuosassa ovat pyykinpesu-kuivausrumpuyhdistelmä ja silitysrauta.

Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta. Huoneet siivotaan päivittäin. Siivoojat täyttävät keittiön kahvi-, tee- ja sokerivarastot sekä kylpytuotteet tuodaan päivittäin. Aamiainen on hotellissa kallis, joten kannattaa keittää itse aamukahvi. Vieressä olevasta Marina Mall -ostoskeskuksesta löytyy tuoreet sämpylät , lisukkeet yms.

Ostoskeskuksen pizzeriassa oli todella hyvät ja edulliset pizzat. Sinne kannattaa kävellä sillan kupeesta vievää lahden rantakävelytietä pitkin, oikaisee paljon.

Hedelmiä löytyi joka päivä hotellin aulasta jouluviikolla. Henkilökunta toi meille joululahjat jouluaattona, aivan mahtavaa!

Uima-allasosasto on todella viihtyisä; hotellin alabaari on aina auki ja paikalla on uinninvalvoja. Aidattu lasten allas on erikseen. Auringonottajille allasosasto ei ole paras mahdollinen paikka, koska viereiset pilvenpiirtäjät varjostavat joinakin aikoina. Uimarannalle on vain noin 400 metriä matkaa. Kyseisellä rannalla ei ollut vielä rantapalveluja.

Iltaisin oli mukavaa lähteä Dubai Marinan rantateille kävelemään ja ihailemaan kaikkea, mitä oli nähtävissä. Penkkejä on paljon, joten on mukava istahtaa välillä aistimaan tunnelmaa. Hotellin vieressä on paikallinen pursiseura, jossa on upeita ravintoloita.

Tätä hotellia voimme suositella kaikille. Oleskelumme ajankohta oli joulukuun -09 puolivälistä eteenpäin tammikuun -10 alkupäiviin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.