Hotel Boulevard am Kurfuerstendamm

Kurfuerstendamm 12, 10719 Berlin
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

7.2

Hinta / yö alk.

55 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Hotel Boulevard am Kurfuerstendamm kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Vaatimaton hotelli hyvällä paikalla

Vieras    17.07.2011    Berliinin hotellit    Berliini
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Hotel Boulevard am Kurfuerstendamm

Hotelli sijaitsee erittäin hyvällä paikalla Kurfurstendammin varrella. Myös kulkuyhteydet ovat todella hyvät. Aivan hotellin edustalla on U-bahnin sisäänkäynti, eikä Zoon (metro/bussi/juna-) asemallekaan ole kuin kivenheiton matka. Turisteille voi suositella Zoolta lähteviä busseja numero 100 ja 200, joiden reittien varrella on paljon mielenkiintoista nähtävää. Myös lentokenttäbussi X9 Tegeliin lähtee Zoon asemalta. Hotellin välittömässä läheisyydessä on paljon shoppailumahdollisuuksia sekä toinen Berliinin eläintarhoista, jota suosittelen lämpimästi etenkin lapsiperheille.

Hotellin vastaanotto sijaitsee kuudennessa kerroksessa, mutta huoneet ovat tätä alempana. Ulko-ovi lukittiin kymmeneltä illalla, jota ennen kenellä tahansa oli mahdollisuus tulla hotelliin. Huoneissa on kuitenkin turvallisuuden lisäämiseksi omat tallelokerot. Henkilökunnan kieli- ja ammattitaito vaihtelivat hyvin paljon. Lisämaksusta saattoi hotellissa syödä aamiaista, jonka hinta oli 12,50e henkilöltä ja valikoima tavallista suomalaista ketjuhotellia suppeampi. Söimme hotellissa aamiaista vain ensimmäisenä aamuna, sillä se ei todellakaan tuntunut olevan hintansa väärti.

Yövyimme kahden hengen huoneessa, jonka ikkunat olivat Kurfurstendammille päin. Liikenteen meteliä toki oli, mutta se ei mielestäni ollut liian häiritsevää, eikä juuri kuulunut ikkunoiden ollessa kiinni. Kuumana päivänä huone kuitenkin lämpeni varsin kuumaksi, eikä ilmastointia ole. Pieni varoituksen sana ikkunoista lapsiperheille; ne aukevat tuuletettaessa koko leveydeltään, joka muodostaa todellisen putoamisvaaran pikkulapsille. Huone itsessään oli kovin vanhanaikaisesti sisustettu ja kulunut, mutta siisti. Kylpyhuone oli myös siisti. Lisätyynyjä tai -peitteitä ei huoneessa ollut, mutta niitä olisi varmasti pyydettäessä saanut käyttöönsä.

Suosittelen hotellia niille, jotka etsivät edullista majoitusta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Itse tuskin enää valitsisin Hotel Boulevardia Berliinin tukikohdakseni, sillä hyvien kulkuyhteyksien lisäksi en löydä tästä hotellista muita mainitsemisen arvoisia hyviä puolia.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.