Fürstlich Drehna

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hieno linnahotelli rauhallisella sijainnilla

maria    19.12.2017    Luckaun hotellit    Luckau
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2017 | Hotelli: Fürstlich Drehna

Vierailimme viime kesänä Luckaussa sijaitsevassa vanhassa linnassa. Ainutlaatuinen kokemus kerrassaan. Linna on todella kivasti entisöity, huoneet tilavat ja kauniisti sisustettu. Fürstlich Drehna -niminen linna sijaitsee n. 1,5 tunnin ajomatkan päässä Berliinistä. Oma auto on ehdoton käyntiä ajatellen.

Aamupala oli erittäin hyvä ja monipuolinen. Päivällinen oli myös todella herkullinen. Ateriaan kuului alkupala, pää- ja jälkiruoka. Menussa oli kaksi vaihtoehtoa jokaista ruoka-annosta kohti. Ravintolan henkilökunta puhuu vain saksaa, vastaanotossa välttävästi englantia.

Hotelli käsittää kaksi rakennusta. Itse linna, eli päärakennus (jossa meidän huoneemme sijaitsi) sekä hieman myöhemmin valmistuneen suurehkon piharakennuksen, jossa huoneiden lisäksi myös saunat, uima-allas ja spa-hoitotila.

Vierailuun riittäisi varmasti yksikin yö, mutta hotelliin ei pysty tekemään varausta viikonlopulle vain yhdeksi yöksi. Meidän yöpymisemme osui juuri perjantaille, joten päädyimme olemaan hotellilla kaksi yötä ja kiertelemään lähellä sijaitsevia kyliä. Hyvin saimme ajan kulumaan.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.