Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

CATALONIA RAMBLAS HOTEL

PELAYO 28, 08002 BARCELONA
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

8.1

Hinta / yö alk.

164 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

CATALONIA RAMBLAS HOTEL kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvätasoinen hotelli loistavalla sijainnilla

Vieras    06.04.2012    Barcelonan hotellit    Barcelona
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: CATALONIA RAMBLAS HOTEL

Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja hotellin taso kaikin puolin erinomainen. Hotellin sisäpihalla ok, allaosasto. Paikallista asutusta aivan allasosaston vieressä mutta tämä ei häirinnyt ainakaan meitä. Emme ottaneet aamupalaa hotellista, joten siitä ei kommenttia. Kävimme hotellin lähistöllä ei paikoissa syömässä aamupalan. Totesimme ratkaisun varsin toimivaksi. Emme myöskään syöneet missään vaiheessa hotellissa, vaikka sen ruokaa yleisesti kehuttiinkin.

Yleisesti muuten reissusta: Sivukadut La Ramblan varrella näyttävät hieman epäilyttäviltä mutta suosittelen lämpimästi poikkeamaan sivukaduille. Hinnat ovat huokeampia kun pääkadulla, jossa välillä otetaan todella suolaisia hintoja tapaksista yms. Yleisesti palvelu ravintoloissa oli töksähtelevää, joka hieman häiritsi.

Kävimme Barcelonan City tousin viinimatkalla, jossa tutustuttiin Jean Leonin, Torressin ja Freixnetin cavatilaan. Koko päivän retki oli viininystäville varsin mieluisa. Matkaopas puhui hyvää englantia ja etenkin cava tilalla oli erinomainmen opas, joka osasi viihdyttää asiakkaita. Matkalla ei tarjota kuin pikkupurtavaa, joten suosittelen jotain omia eväitä mukaan. Matkan voi varata etukäteen netistä tai maksaa ennen lähtöä linja-autossa. Meidän retkellä oli porukkaa noin 30 henkilöä.

Kävimme myös katsomassa Barca-Milan pelin. Normaaleihin La ligan peliin saa lippuja La Rambakslen varrelta olevista myyntikojuista mutta champpions liigan matseihin lippuja ei myydä. Yritimme ostaa lippuja stadionilta mutta sieltäkään niitä ei saanut. Olisi pitänyt olla nettivaraus ja siitä tulostettu paperi. Saimme liput kuitenkin paikallisen avustuksella matsiin.(se olisi ihan oma tarina) Itse ottelu hieno kokemus. Paikalliset ovat kovia syömään täytettyjä patonkia. Jos haluat olla kuten paikalliset, niin varaa patonkia matsiin. Käytännössä kaikki kaivoivat puoliajalla patongit kasseistaan. Menimme matsiin metrolla ja se oli varsin toimiva ratkaisu.

Olimme reissuun erittäin tyytyväisiä. Aurinkoa, kulttuuria, viiniä ja jalkapalloa. Neljä päivää olivat varsin täynnä ohjelmaa mutta täytyy sanoa, että paras reissu mitä on tullut koskaan tehtyä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.