Baiyoke Suite

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Oiva esimerkki siitä, ettei hotellia valitessaan voi luottaa edes virallisiin nettisivuihin!

llauraa-    12.07.2008    Bangkokin hotellit    Bangkok
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2007 | Hotelli: Baiyoke Suite

Eläessäni en ole nähnyt niin ristiriitaista hotellisivustoa kuin Baiyoke Suite-hotellin viralliset sivut. Ensin pistää silmään kolmen tähden luokitus, mutta kun katsoo kuvia, on vaikea uskoa silmiään. Voisin melkeinpä väittää niiden olevan käsiteltyjä, sillä hotelli ei todellakaan ollut kuviensa veroinen! Kuvia tutkimalla voisi kuvitella paikan olevan hulppea kuin mikä, todellisuus on toinen. Huoneet olivat kulahtaneita, ilmastointi piti lämpötilan n. 27'c:ssä, mikä ulkolämpötilaan verrattuna oli hyvä saavutus, mutta olisi luullut parempaankin pystyvän.

Allas ei todellakaan todellisuudessa ole samankokoinen kuin nettisivujen kuvissa ja vaikka kuntosali löytyykin, joku älypää on sijoittanut sen ulkoilmaan. Pitää olla melkoinen kunto jos jaksaa 40'c:n helteessä juosta juoksumatossa minuuttia kauempaa.

Kattokerroksen baarissa haisi ummehtunut kosteus mikä ei varsinaisesti ruokahalua herättänyt. Ja viimeisenä aamupala: runsaudesta ei voi moittia, mutta hedelmät olivat nahistuneita ja maku lähes kaikissa lajeissa jotenkin kummallinen. Tästä voisi tietysti syyttää omaa nirsoutta, mutta olen tottunut syömään eksoottista ruokaa ja pidin kaikista muista paikallisista erikoisuuksista, mutta tämän hotellin pannukakuissa ja kalkkunamakkaroissa oli jotain mitä en pystynyt sulattamaan. Mistä lie johtunee. Terveinä kuitenkin pysyimme.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.