Sao Miguel Park

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

hotelli, jossa kaikki on kohdallaan

piksu    29.06.2009    Azorien hotellit    Azorit
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Sao Miguel Park

Ei hinnalla pilattu, ja sijainti on loistava. Henkilökunta on ystävällistä ja hyväntuulista. Aamiainen runsaasta seisovasta pöydästä kuului meillä matkan hintaan .

Plussaa Atlantico-kauppakeskuksen sijainti melkein vieressä ( 10 min.kävelymatka) , hyvät ruokapaikat lähellä, eikä rantakadun ( 10 min.kävely) iltaelämä kuulunut lainkaan .

Hotelli oli rauhallinen, pore-ja sisäuima-allas "kylpylässä", kuntosalin yhteydessä. Kivaa ajankulua, jos sattuu sadepäivä.

Hotelli on savuton (=huoneissa ei polteta sakon uhalla) , siisti ja pyyhkeetkin vaihdettiin joka päivä ! Tupakointi parvekkeella oli toki sallittua.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli

Vieras    23.10.2009    Azorien hotellit    Azorit
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Sao Miguel Park

Hotelli oli siisti ja rauhallisella paikalla rinteessä. Aamiainen kuului matkaamme ja ruokaa oli tarjolla monipuolisesti. Hotellin henkilökunta oli ystävällistä. Iso ostoskeskus lähellä ja ravintoloita oli siellä sekä lähiseudulla. Suosittelemme hotellia muillekin.

Arvosana hotellille:

Jälleen kerran

Vieras    22.03.2010    Azorien hotellit    Azorit
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Sao Miguel Park

Neljäs reissu Ponta Delgadaan takana ja kuudes tulee vuorenvarmasti ensi talvena. Sao MIguel Park hotelli. En ymmärrä puhetta nuhjuisuudesta tai siitä että olisi parhaat päivänsä nähnyt. Luksusta kaipaavat menevät Vip Executiveen. Mitään remonttia ei ole tehty viime vuosina silti aivan siisti ja asiallinen hotelli. Kuumaa vettäkin tulee niin paljon kun tarvitsee ja hotellin Snack bar toimii aamusta iltaan riippumatta siestasta. Tällaista snack baria ei ole kaikissa hotelleissa. Azoreillakin on ollut poikkeuksellinen talvi, maanvyöryjä ja entistä kovempia tuulia. Silti se on niin ihana paikka. Delfiinisafarille ei nyt päästy kovan tuulen takia.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.