Hotel Flamingo

Flamingo St 1, 9620 Albena
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

Kävijäarviot

8.0

Hinta / yö alk.

72 €
Tarkista saatavuus
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Hotel Flamingo kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Ylimainostettu kohtalainen hotelli

M.K.matkaaja    02.06.2014    Albenan hotellit    Albena
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2014 | Hotelli: Hotel Flamingo

Meillä 2 aikuista ja 2 lasta(8 ja 6v) huoneena 2hh huone + 2 lisävuodetta. Huone todella pieni ja koostui parisängystä ja 2h vuodesohvasta joka levittyi kahdelle vuoteeksi. Vuodesohvan vuoteet eivät olleet täyspitkät, joten aikuisella mahtanee olla tukalot olot joutuessaan nukkumaan tässä. Myös mukavuus niin ja näin. Äänieristys OLEMATON naapuriasukkaiden suhkukäynnit, puhe vessareissut ja jopa kuorsaus kantautui seinän läpi. Huoneessa ja muuallakin hotellissa mustia eri kokoisia koppakuoriaisia(?) Huone sijaitsi myös hissistä todella kaukana ja kävellä sai monta pitkää käytävää, huone oli niin, että ovesta suora yhteys ulos(3 kerros) joten kaikkien ohiajavien autojen ääni kantautui ja toukokuun kylmät säät ja viima tuli ovesta sisälle(sekä sadevesi että ötökät. Plussaa oli ehdottomasti hyvä suihku! Vesi tuli hyvällä paineella ja lämmintä vettä riitti.

Yleiset wc:t kammottavassa kunnossa, niitä koppakuoriaisia mitälie torakoita vilisi ja pöntöt eivät vetäneet joten näit aina myös aikaisimpien kävijöiden tuotokset...Ulkona olevien vessojen ovia ei saanut lukittua eikä siellä ollut valoja saati käsisaippuaa..

Respan nuoret tyttöset kävi sääliksi, he olivat töissä jo ennen aamu 8 kun aamupalalle menimme ja vielä 11 aikaan illalla siellä tiskin takana seisoivat, palvelu henkilökunnan puolesta oli ystävällistä.

Aamupala oli joka aamu sama, joka jo toisena aamuna tökki ja pahasti... Bulgarialainen ruoka on pahaa, ainut siedettävä ruoka tuli syöytyä irlantilaisessa ravintola sham rockissa, joka tosin hinnaltaan arvokkaampi.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Pieni hetki, sivua ladataan.