Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sun Hotel Alanya

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Pilaa lomasi ja terveytesi

Vieras    04.09.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Sun Hotel Alanya

Hotelli ei tehnyt mitään vaihtaakseen huonettani. Huone sijaitsi respan vieressä pohjakerroksessa. Tuuletusikkunani kylpyhuoneesta oli respan aulaan. Koska respat polttivat siellä tupakkaa ympäri vuorokauden, koko viikon jouduin sietämään tupakansavua huoneessani 24/7. Henkilökunta ja suurin osa asiakkaista poltti tupakkaa myös ravintolan sisätiloissa ja terassilla. Aamupalaa oli mahdotonta syödä ilman tupakansavua. Viimeisen kerran kun söin aamupalaa, vaihdoin pöytää kolme kertaa. Lopulta taas respa tuli polttamaan viereeni seisoen tupakkaa, sain tarpeekseni. Tässä hotellissa nautittiin siitä, että lomani pilattiin!

Minulta vaadittiin viikon ilmastoinnisa 70e, tuuletin oli ikivanha kellastunut räppänä, enkä ottanut sitä, koska asukkaat ja henkilökunta polttivat tupakkaa. Huoneessani oli hometta. Kaappi ja sängyt sekä tekstiilit haisivat niin pahalle ja olivat koko viikon kosteita, etten voinut mennä minnekään parempaan paikkaan syömään koko viikon aikana, koska haisin niin pahalle kosteiden tupakanhajuisten vaatteiden takia. Yskin koko viikon huonoa sisäilmaa ja nukuin huonosti. Työmaakuulokkeetkaan ei auttaneet, sillä respa piti televisioita auki täysillä pysyäkseen itse hereillä, perhe ja turkkilaiset ilmaisasiakkaat mekastivat yötä päivää. Äänet tulivat tietenkin minun huoneeseeni.

Parvekkeella ei voinut olla, koska viereisillä parvekkeilla poltettiin tupakkaa. Hotelli kertoi miesasiakkaille kuinka kauan viivyin hotellissa ja milloin lähden. Oli yllättävää, että minun tietojani sai jakaa muille ihmisille.

Siivousta ei tehty, putket vuotivat vessasta niin että lattia oli märkä koko ajan. Oli epämiellyttävää käydä sandaalien kanssa suihkussa jatkuvasti, koska pytystä ja suihkukaapista vuoti vettä. Viemäriputkessa oli märäntynyt pyyhe suojana. Sitä ei vaihdettu kertaakaan. Vasta kun laitoin paljon rahaa tippinä sängylle sain uudet pyyhkeet ja siivooja siivosi. Periaate oli se, että turisti maksaa kaiken, paikalliset pääsevät ilmaiseksi ja saavat parhaimman palvelun.

Sänky oli hirveä. Vanha, likainen, märkä haiseva patja, jossa oli periaatteessa vain kehikko enää kunnossa. Pölyä irtosi paljon koko ajan. Se haju oli kamala. Huoneessa juoksi yöllä hämähäkkejä ja pieniä torakoita. Viereisessä huoneessa nainen kirkui yöllä ilmeisesti sen takia, että oli huomannut näitä ötököitä myös.

Ranta oli vaarallinen. Siellä oli liukkaita isoja pyöreitä kiviä rantaveteen asti, ei mitään kulkureittiä hotellin kohdalla syvemmälle. Hotellin asiakkaille aurinkovuoteet, jotka olivat liian lähellä toisiaan olivat maksullisia, paikalliset tulivat aamusta asti oleskelemaan ja polttamaan tupakkaa sinne ilmaiseksi.

Arvosana hotellille:

Aivan rannassa, melkein keskustassa

Vieras    27.01.2018    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2017 | Hotelli: Sun Hotel Alanya

Kiva pieni siisti hotelli vain n.400 m Atatûrkin patsaalta/ Ataturk Blv:n alusta.

Siisti ja siivous pelaa. Aamiainen ihan tarpeeks hyvä. Ruoka rantaterassiravintolassakin hyvää.

Lisämaksusta (60e+60e / 8 vrk) , paikanpäällä) ilmastointi ja merinäköala joka oli fantastinen.

Arvosana hotellille:

Rantaluxusta

Vieras    29.03.2018    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2017 | Hotelli: Sun Hotel Alanya

Aivan sairaan hyvällä paikalla ja jos maksaa lisää niin merinäköala aivan fantastinen...partsilta mereen n. 15 m. Ilmastointi myös lisämaksullinen. Palveleva-ei kielitaitoisin henkilökunta. Hyvä siivouspalvelu. Melko hyvä aamiainen. Ehdottoman suositeltava.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.