Hotel Katya

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ei todellakaan viiden tähden hotelli

Vieras    08.06.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Hotel Katya

Varasimme tjareborgilta äkkilähdön Alanyaan, Hotel Katyaan ja luulimme pääsevämme myös varaamaamme hotelliin. Mielestäni Tjäreborg johtaa asiakkaita harhaan mainostamalla matkoja Katyaan ja matkalaiset sijoitetaankin täysin toiseen rakennukseen. Rakennus on Katyan takana, sellainen kerrostalomainen vanhempi rakennus. Ollut ilmeisesti joskus oma hotellinsa.

Huoneissa kivikova parisänky missä jouset ja raudat painavat selkää. Peittona yksi ohut viltti kahdelle ihmiselle. Pari kertaa joutui pyytämään, että sai toisen. Suihkutilassa vesi seisoi lattialla melkein nilkkoihin asti, ei ollut lattian kaadot kohdallaan tai putket eivät vetäneet. Jätimme pyyhkeet lattialle siinä toivossa, että ne vaihdetaan, mutta ne olikin viety parvekkeelle aina kuivumaan. Vessapaperia joutui aina pyytämään lisää.

Henkilökunta välinpitämätöntä, ei paljo kiinnosta-asenne koko hotellissa, paitsi yhdellä nuorella miehellä allasbaarilla. Hän hymyili ja tervehti joka kerta ja saikin ainoan tippimme sillä reissulla.

Hotelli täynnä venäläisiä, jotka kahmivat yhtä paljon ruokaa mukaansa kuin söivät. Ruokailutilanne oli sellaista taistelua, että ehditkö saada jotain ennen kuin se on loppu. Istumapaikkoja ei meinannut saada, ruokailutila on täysin alimitoitettu.

Hotelli on antanut itselleen viisi tähteä, itse luokittelisin sen kahteen tai maksimissaan kolmeen. En suosittele.

Tein reklamaation sijoituspaikastamme tjareborgille, vastausta odotellessa..

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.