Boulevard

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Alanya 4 tähteä hotellilla

Vieras    07.06.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Boulevard

Henkilökunta Suomalaisia kohtaan välinpitämätöntä, hollantilaisille kyllä hymyä tervehdyksiä. Aamulla toivotin hyvät huomenet, ei aina vastausta. Ruoka surkeaa, aivan kuin olisin ollut ala-asteen kouluruokalassa. Yksi lämmin ruoka, joka läiskätiin lautaselle reikäkauhalla.15 min kuuluutetiin, 4 min kuulutetiin ruokailun loppumiseen. Tuli "kokkista" olo, katteita alettiin kerätä kuulutesten alkaessa ja seisotiinpöydä vieressä kunnes poistuit. Ikävä ruokailukokemus ja vielä ensimäisen kerra vastaavassa hotellissa. Taidanpa taas seuraavan kerran mennä apartamentoon ja ruokailla siellä missä ruoka on hintansa veroista ja saan nauttia ruostani rauhassa.

Arvosana hotellille:

Todellinen pettymys all-inclusive

Vieras    29.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Boulevard

Hotelliin kirjautuessa toiminta hyvin hidasta, saatiin odotella tovi, että kukaan vastaan ottaa meitä. Hymytön nuori tyttö kirjasi meidät sisään ja lätkäs avaimen kouraan. Reipas pikk. kantoi kyllä laukut reippaasti ja ohjasi huoneeseen, hän näytti myös heti safeboxin toiminnan. Kolmen hengen huone oli hyvin ahdas, pienin yksiö mikä kohdalleni on osunut. Likaiset lattiat, tahmeutta ja näkiettä hyvin huonosti siivottu. Sängyn alta tuski vuosiin imuroitu. Sit voisin kertoa ruuasta: joka pv lähes samanlaista, salaatit, leivät, jälkiruuat aina samaa. Pääruoka vaihteli vaan kanan ympärillä, eri kastikkeessa yms. Kahvi koneesta kahvia, se ihan ok. Mutta kyllä vkossa alkaa tympiin sama ruoka. ja ruuan taso. syötävää mutta ei hyvää. Juomia sai allasbaarista rajoitetusti, eivät voineet antaa jos oli vielä kiinni. Pullo vettä ei ollut tarjolla! Hotlan Allas alueen aurinko tulit olivat joka aamu/ pv pyyhkeellä varattu. 50 aur. tuolis 3 auringon ottaja ihmistä ja loput pyyhkeitä. Wct sotkuisia/ wc paperit loppu koko ajan. En todella suosittele kyseistä hotellia. Ainoa ketkä hotellissa hlökunnasta hymyilevät on siivoojat, baarimikot/ tarjoilijat/ respa todella tympeetä. Hymytöntä, eikä auta vaikka itte hymyilisit/ tervehtisit -> ei vasta kaikua. Mutta kyllä hollantilaisille hymyillään ja tervehditään. Todella huono hotelli. En suosittele. Mistä lie saaneet nuo 4 tähteä....

Arvosana hotellille:

pettynyt

Vieras    03.09.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Boulevard

Olimme kyseissä Boulevard hotellissa Alanyassa mieheni kanssa ensimäistä kertaa n. täydenpalvelun paikassa. Ruoka huonoa, kävimme välillä syömässä muualla. Juomavalikko olematon ja rahalla ei voinut ostaa, koska ei ollut mitä ostaa. Henkilökunta hyvin "neutraali", suorastaan tympeää. Paikka ja hotelli Alanyan arvoaluetta, paikalliset ihmettelivät ruoa laatua ja muita puutteita kun kerroimme heille. Taidanpa mennä seuraavalla reisulla muualle ja vaikkapa apartmentoon, en maksa turhasta. Jos ruoka mätetään kuten koulun ruokalassa kauhalla lautaselle,riisi, pasta ym, kanapalat lilluivat jossain nesteessä joita annosteltiin lautaselle 1 per. nenä. Ihmetyttää mistähän maksoin ?

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.