Sergen Apart hotel

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kotoisa ja lämminhenkinen

Vieras    11.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2012 | Hotelli: Sergen Apart hotel

Tilanteen pakosta muutin Sergeniin kesken lomani. Kaikki muut hotellit oli täynnä tai ylihinnoiteltuja. Tämä hotelli on tarkoitettu ensisijaisesti norjalaisille ja tarjolla on maksimissaan viidelle aikuiselle tarkoitettuja, keittiöllisiä huoneistoja. Kuitenkin hotellissa asusti minun kanssa samaan aikaan myös esim. hollantilaisia ja turkkilaisia.

Huoneisto oli minulle yksistään naurettavan suuri, mutta silti kodikas ja erittäin siisti. Televisio oli viritetty norjalaisille kanaville. Huoneistoon kuului kaksi parveketta ja makuuhuoneissa oli ilmastoinnit. Alakerrassa oli siisti uima-allas (+oma allas lapsille) ja pieni baaritiskikin, mutta iltaisin ei tällä hotellilla musiikki huutanut kovaa. Sen sijaan toisella puolella oleva tie aiheutti jonkin verran mölyä. Mutta sekin aiheutti uniongemia vain, koska tykkäsin nukkua ilman ilmastointia, parvekkeen ovi avoinna. Korvatulpat auttoi.

Hotellin sijainti näyttää kartalta katsottuna syrjäiseltä, mutta hotellilta on lyhyt matka rannalle, markettiin ja keskustaan menevän Dolmuksen reitille. Syrjäinen sijainti takaa myös "oman rauhan tunteen".

Aamupala on perinteinen turkkilainen: kuorittua ja viipaloitua tomaattia ja kurkkua, kahta eri juustoa, oliiveja ja keitetty kananmuna, tee ja leipää. Saattaa kuulostaa ja näyttää köykäiseltä Suomen hotellien aamupaloihin verrattuna, mutta sopii erittäin hyvin kuumaan ilmastoon ja pitää nälän loitolla. Kasvisten kuoriminen on yleistä, koska hanavettä ei kannata käyttää niiden huuhteluun. (itselläni meni juuri sen vuoksi maha sekaisin)

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, eikä silti laisinkaan flirttailevaa. Tämä oli todella mukava yllätys Turkin ilmapiirissä. Paikan omistaja tuli joka aamu perheineen aamupalalle, puhui sujuvaa englantia ja oli erittäin avulias. Vietin muutaman iltapäivän jumppaamalla kokkipojan ja baarimikon englannin kielen taitoja. Kielimuurista huolimatta koko hotellihenkilökunta oli vilpittömiä ja rentoja.

Tarkka arvosana olisi 4,5 tähteä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.