Hacibey

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kiva ja siisti hotelli

Vieras    02.07.2012    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Hacibey

Olimme Tjäreborgin matkalla ja yövyimme Hacibeyssä.

+ siisti huoneistohotelli ja tippaamalla siivojaa pyyhkeitä ja lakanoita vaihdettiin tiuhaan.Vaikka kylppärin seinässä oli lappu jossa sanottiin, että pyyhkeet vaihdetaan vain joka kolmas päivä niin jättämällä tipiä siivoojalle sai koko ajan puhtaita pyyhkeitä ja astiatkin tiskattiin joka päivä.Vessapaperiakin oli vessaan laitettu useampi rulla, joten sitä ei tarvinnut itse ostaa.

+hyvät palvelut.Hotellissa mm. kampaaja, mahdollisuus manikyyriin, sähköpyörävuokraus,oma pikkuinen elintarvikekauppa,vartiointi,hieroja,biljardi,pieni vaatekauppa, pikkuruinen korukauppa yms.Myös pesulapalvelut löytyy.

+ todella hyvä buffet aamiainen- hinta 12 ytl. Kävimme syömässä muutamana aamuna kun ei jaksettu laittaa aamupalaa itse. Myös iltaisin oli illallisbuffet.

+ runsaasti iltaohjelmaa jos sellainen kiinnostaa, itse ei osallistuttu,koska ollaan jo aikaisemmin oltu turkkilaisissa illoissa.Plussaa siitä, että näitä ei tyrkytetty asiakkaille vaan niistä vain infottiin aulan fläppitaululla.

+asiallinen ja mukava henkilökunta.Jotkut työntekijöistä osasivat ehkä vähän huonommin englantia, mutta kun hitaasti selitti niin asiat kyllä tulivat selviksi :)

+citybussipysäkkki juuri hotellin kohdalla.Dösällä pääsee 25 m kadulle ja Alanyum ostoskeskukseen helposti ja samaa tietä pääsee sit takas hotellin eteen.

+siistit ja tilavat huoneet.Melua ei myöskään illalla kuulu kadulta,

koska ohi menevä katu on yksisuuntainen ja liikennettä suht vähän.

- himpan pitkä matka keskustaan, mutta me käveltiin joka päivä rantsuun. Menee noin 10 min.Eli jos on huonokuntoinen niin kantsii mennä kuljetuksella (hotellilla on rantakuljetus).

- jos saa huoneen uima-altaan puolelta niin saattaa allasmusa alkuillasta häiritä.Meillä oli huone toisella puolen taloa ja naapurissa ihan tyhjä rakennus (oli vasta rakenteilla)joten melua ei sieltä puolelta ollut. Eli tässä hotellissa ei tarvitse korvatulppia.

-huoneissa ei vedenkeitintä, eikä kahvinkeitintä ja astiasto aika niukka.Kaksi kahvipannua oli joilla sitten vettä keitettiin

hampaanpesua varten ja pikakahville.Näiden lisäksi oli kattila,ruokailuvälineet,kahvikupit ja muutama lasi,leikkuulaudat,mehukannu ja paistinpannu.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.