May Flower

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Viihtyisä

minizu    05.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: May Flower

Hotelli sijaitsi hyvällä paikalla. Aivan keskustan ostospaikojen lähellä. Lyhyt matka Kleopatra rannalle. Ystävällinen palvelu.

Arvosana hotellille:

paras hotelli

Vieras    12.01.2014    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: May Flower

4. Kerta May Flower hotellissa ja aina on yhtä hyvä vastaanotto. Uima-allas auki 07.00-18.00(? ) Allaspojat todella mukavia ja leikkivät pienten lapsien kanssa. Hinta- laatu suhde hotellin ravintolassa on kohillaan. Huoneet siistejä ja siivoja käy päivittäin. Hotellissa pääosin Suomalaisia, Ruotsalaisia, Tanskalaisia ja Norjalaisia.

Hotellin yhteydessä pieni market, jossa on mm. Uimaleluja, viiniä, juomisia, naposteltavaa jne. Hotellissa on myös laadukas kultakauppa, jossa on halvempaa, kuin suomessa.

Hotellia vastapäätä on ainakin meidän mielestämme hyvä halvempi vaatekauppa nimi taisi olla Vikingen. Omistaja on vanhempi mies, joka on todella ystävällinen. Paitoja on ainakin koissa 146cm - xxxl.

Hotellissa on myös kuntosali ja pelihuone. Respasta voi pyytää myös ilmaisen Wi-Fi koodin. Biljardi maksaa 12 liiraa tunniöta(n.5€)

Hotellin omistajat käyvät välillä ruokailemassa hotellilla ja omistajan poika käy melkein joka päivä tarkistuskäynnillä.

Hotellista on noin 800 metriä rannalle ja parisataa metriä ostoksille eli hyvällä paikalla.

5.kerta tulossa heinäkuussa:)

Paikasta pelkkää hyvää sanottavaa. :)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.