Develi

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hinta-laatu -suhde ok

Vieras    17.07.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Develi

Hotelli oli edullinen ja siihen nähden ok pariskunnalle yhdeksi viikoksi, mutta kahdeksi viikoksi tai lasten kanssa en tähän hotelliin lähtisi. Keittiötä/ keittolevyjä ei ollut, vain pieni minibaarijääkaappi, joka ei sähkökatkosten takia ollut kylmä. Vähän nuhjuisen ja vanhan oloinen, ei kuitenkaan mikään murju. Henkilökunta oli todella mukavaa ja iloista. Uima-allas oli pieni, syvä ja puolipäivää varjoinen, mutta eipä se näin lähellä rantaa haitannut. Aamupala oli niukka, mutta kyllä sillä pari tuntia pärjäsi. Aamupalalla oli erilaisia marmeladeja, juustoa, kurkkua, tomaattia, leipää ja kahvia/teetä.

Hotellin sijainti on aivan loistava (viisi tähteä tästä!) ja seutu kivan näköistä. Bussi ei hotellin eteen pääse, mutta se ei ainakaan meitä haitannut, matka bussille oli hyvin lyhyt, vain kymmeniä metrejä. Sijainti kävelykadulla oli hyvä siksi, että liikenteen melu ei huoneeseen kuulunut, mutta alakerran ja vastapäisen hotelli Bavyeran karaoke jonkin verran. Lisäksi kävelykatu oli ihanan näköinen.

Matka tähän hotelliin oli edullisin mitä löysimme ja sisälsi vielä kevyen aamupalan, joten siihen nähden olemme tyytyväisiä. Valitsimme hotellin hinnan ja sijainnin perusteella.

Arvosana hotellille:

Hyvällä Paikalla.

Vieras    17.08.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Develi

Hotelli Develi.

Viikko takana Alanyassa ja Hotelli Develi.

Ihastuttava hotelli ja hyvä mukava asiallinen henkilökunta,kaikki +2 tähteä mitä Aurinkomatkat lupaa täyttyi ja ylittikin tähdet.

Hotelli on oivassa paikassa keskustassa,kuitenkin sivukadulla ja kadun ylityksen päästä Kleopatra rannasta,henkilökunta todella auttoi,neuvoi avuliaasti "pientä taaplaajaa"kun kysyimme minne kannattaa mennä syömään illalla ja mitä ostaa mistäkin,huoneet vaatimattomia mutta siistejä,kaikki pelasi,eli: saletisti natsasi,suosittelen lämpimästi tätä hotellia.

Muuten Alanya kohteena ei niin ihmeellinen,ei oikein mitään nähtävää,mutta liikuimme itse maalaiskyliin ja näimme paikallisia asukkaita jotka olivat todella ystävällisiä ja kauniita maisemia voi ihastella polkupyöräretkillä.

Arvosana hotellille:

Täys Pa*ka!

Vieras    23.08.2014    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Develi

Ei kannata mennä. Heti alkoi ongelmat tässä hotellissa.

Saateltiin huoneeseen, mutta heti käsi ojossa ooteltiin rahaa saattelusta, muuten ei poika häipynyt.

Käytiin huoneeseen tavarat ja lähettiin syömään muualle. Takaisin tullessa tavarat pengottu ja rahoja viety tallelokerosta. He myönsivät että avain sinne toki on, mutta koska sanansa antavat, niin on mahdotonta että olisivat vieneet. Sanat täyttä sontaa. Alkoivat uhkailemaan meitä sanktioilla kun saivat tämmöisiä syytöksiä.

Laukun kaivelua eivät kieltäneet, ehdottivat siivoojaa, mutta kun sanoin ettei 10 min tee siivoustarvetta niin tuhahtivat vain. Eli se oli heidän mielestä ok, että kaivellaan.

Omistaja sanoi, ettei välitä pätkääkään, vaikka kaikki rahat vietäisiin.

Tämä ensimmäisenä päivänä ja koko lomalla ei tervehditty, eikä mitään palvelua enää saatu. Onneksi saimme ostaa puolihoidon ja viettää aikaa toisen hotellin altaalla. En suosittele, yksikin tähti on liikaa!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.