Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Best House

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Finnmatkojen hotelli Best House

muus    09.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Best House

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä kaikkea. Henkilökunta oli mukavaa, tosin ravintola Vivaldissa näytettiin jonkin verran nyrpeää naamaa kun emme ystäväni kanssa halunneet ruokailla siellä joka ilta. Turkkilaiseen iltaan osallistuimme kuitenkin ja se oli ihan hauskaa.

Huoneet ovat pienet mutta meille ainakin aivan passelit. Jääkaappi ei ollut päällä kun tulimme, ja saimme selville että jääkaappia piti vetää pois paikaltaan ennenkuin johdon sai laitettua seinään. Vesi tuli yhtenä paksuna norona suihkussa, mutta päivisin se oli ainakin lämmintä.

Siistiä oli, siivoojat kävivät päivittäin. Yhtenä aamuna halusimme nukkua pidempään, jolloin siivoojat eivät tulleet. Sisääntultaessa on valonkatkaisijoiden vieressä sellaiset samankaltaiset nappulat, joista painamalla saa oven viereen tekstin Do not disturb tai make up room.

Yövartija Emre tuli tutuksi, tosi mukava heppu.

Olen menossa uudelleen samaan hotelliin vielä tässä kuussa, eli tähän voi olla tulossa lisää päivityksiä,

Arvosana hotellille:

Ihan ok.

minizu    05.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Best House

Hotelli huone oli pinta siisti. Henkilökunta oli ihan mukava. Hotellin sijainti on iso plussa. Lähellä ostoksia. Lähellä Kleopatra rantaa.

Arvosana hotellille:

Pettymys...

yassuska    13.11.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Best House

Kyseessä siis Best House 2. Eli kauempana rannasta oleva best house. Kun tulimme hotelliin aamuyöllä, ensimmäinen ajatus oli oh no... niin pimeä, ahdistava ja tunkkainen fiilis tuli.

Huoneeseen päästyämme tuli olo että ny hotelli vaihtoon ja äkkiä.. no menimme sitten nukkumaan, sänky oli tosi nitisevä, natiseva ja kova. Hotellin vieressä meni moottoritie, joten olemattomista eristeistä johtuen saimme viettää viikkomme aikamoisessa liikenteen pauhussa.. joka jatkui tietenkin yötäpäivää...

huone oli aikas epäsiisti, seinällä oli jotain oksennuksen tapaista jne... Henkilökunta oli kuitenkin tosi mukavaa, siitä plussaa. Niin ja sähköthän ne pamahteli poikki tuon tuosta, mut se kuulemma normal in alanya.....

Kauppiaat ja ravintoloiden sisäänheittäjät olivat muuttuneet sitten edellisen käynnin tosi aggressiivisiksi , suuttuivat samantien jos ei mennyt sisään.. Eiköhän turkki ole nyt nähty, seuraavaksi rapakon taa... ;)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.