GRANADA LUXURY RESORT ALL INC

OKURCALAR ALARA TOURISM CENTER, 07415 ANTALYA
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

-

Hinta / yö alk.

138 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

GRANADA LUXURY RESORT ALL INC kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

All inclusive hotelli

Vieras    11.03.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: GRANADA LUXURY RESORT ALL INC

Matkalla oli 4 aikuista ja 7 ja 9 vuotiaat lapset.

Hotelli oli todella upea 5 tähden hotelli. Tilat olivat uudet ja länsimaiset. Henkilökunta hotellissa oli erittäin ystävällistä. Kaikki tervehtivät asiakkaita.

All inclusive ruokien ja juomien osalta oli kattava. Ruokaa oli tarjolla koko ajan myös yö aikaan. Ruokaa oli tarjolla todella paljon ja aina sai mahansa täyteen. Lisäksi viikkoomme kuului Turkkilainen ala carte ravintola illallinen joka oli todella hieno ja hyvä.

Matkustimme 2.3.2013 kohteeseen, siellä oli käytännössä talvi aika. Lämpötilat vaihtelivat yön +10 päivän +21 asteeseen. Hotelli on aivan rannassa, joten välillä altaalla tunsi mereltä puhaltavan tuulen. Ulkoaltaat ja liukumäet eivät olleet vielä tuona ajankohtana avoinna. Ymmärsin niiden aukeavan huhti-toukokuussa säästä riippuen.

Hotellissa oli kuitenkin kylpyläosasto jossa uima-allas ja poreallas sekä ihan pienille lapsille kahluu allas. Kylpyläosastolla oli kolme saunaa. Hotellissa oleva kuntosali kunto-ohjaajineen oli hyvä.

Hotelli oli avoinna osittain, eli kaikki ravintolat ja palvelut eivät olleet käytössä. Ulkoaltailla suoritettiin vuosihuoltoa, puhdistettiin altaita ja siistiittiin ja korjattiin ympäristöä. Jonkin verran oli remontista johtuvaa ääntä, mutta se ei ainakaan meitä häirinnyt.

Todella luksus kokemus koko seurueen mielestä. Suosittelen. Näin matalasesongilla hotelliin pääsee noin puoleen hintaan verrattuna kesäsesonkiin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Samankaltaisia hotelleja lähistöllä

Pieni hetki, sivua ladataan.