Club paradiso

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Club paradiso+tipsejä

Vieras    18.01.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Club paradiso

Club paradiso hotelli oli loistava ! maksuton kyyti nonstoppina rannalle, rannalla "välipala" oli pitsaa, kebua, ruokaa, juomia.. TYKKÄSIN. Animation team järjesti koko ajan todella hauskaa ohjelmaa ja hyvää musiikkia. (Päivällä uima-altailla ja rannalla esimerkiksi ammuntaa, pelejä, lentistä ja illalla humoristisia esityksiä ja palkintojenjako.) Bilettäjille animation team järjesti joka ilta bussikyydin baariin josta sai ilmaisen alkudrinkin. Loput juomat oli sitten ihan suomen hinnoissa.. Syrjäisimmissä baareissa kannattaa katsoa että saa varmasti alkoholia juomaansa.. Ruoka oli hyvää mutta välillä tuntui että kaikki maistui samalta. Hotellin väkevät drinkit oli kyllä aika kauheita. viina+esanssinmakuinen litku yhh. Itse otin ohjat omiin käsiin ja selostin baarimikoille mitä halusin drinkkiini (vodka+ananasmehu oli hyvä!)

Jos tykkää saada huomiota osakseen niin Turkki on kyllä oikea valinta. Varsinkin nuorille naisille huudeltiin joka kojusta ja jopa joka toinen hotellin henkilökunnasta (josta suurin osa miehiä) esitti treffipyyntöjä. Itse lähdin hotellin hierojapojan kanssa lähes joka ilta jonnekkin. Tinki minulle ilmaiset taksikyydit, tarjosi kaikki juomat, eikä yrittänyt käydä käsiksi yhtään ! Todella herrasmies 20vuotiaaksi.. Bileillan jälkeen vei syömään ja kebulautanen maksoi 8e sijasta 20senttiä.. Pidä mielessä että ne on yleensä kaikki aika playereitä, eli ei kannata mennä rakastumaan.. Mutta suosittelen kyllä tutustumaan paikallisiin koska silloin saa huimat alennukset ja pääsee seikkailuihin jota matkanjörjestäjät ei voi tarjota ;) (huom. kannattaa kattoa se paikallinen matkaseura huolella..)

Ainakin minun kokemuksien perusteella turkkilaiset rakastaa kaupankäymistä. Isäpuoleni tinki minulle D&G laukun pilkkahintaan ja siitä lähtien saatiin siltä kauppiaalta aina vip kohtelua. Sanoi että oli mukavaa kun oli hyvä ja tiukka kauppamies. Kannattaa pitää huumori mukana tinkimisessä ! special price only for you kuului kyllä liian monta kertaa.. Kyllä ne rahat ottaa pois jos ei tajua tinkiä. Itse maksoin vahingossa Gstar raw farkuista 60e mitkä olisin myöhemmin tinkinyt eri kauppiaalta 15e..

Kannattaa tsekata retket paikanpäältä. ainakin nuorille aikuisille oli halpoja vähän villimpiä retkiä hotellialueen tuntumassa. Piitsillä saa ilmaisia elämyksiä (paraseiling, jet ski, banana boat jne) halpaan hintaan ja jopa ilmaiseksi jos lähtee vähän flirttiin mukaan.

syyskuussa oli vielä 30 astetta lämmintä !!

Suosittelen kaikille jotka tykkää että on toimintaa eikä nolostu/ärsyynny huomionosoituksista. :)

Arvosana hotellille:

Ok hotelli...

Vieras    06.11.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2013 | Hotelli: Club paradiso

...jos et kaipaa unta.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.