Amberrose

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Perushuoneistohotelli

Vieras    19.07.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: Amberrose

Perushotla eli jos ei etsi luksusta mutta hyvää sijaintia niin suosittelen. Allasalue aika pieni, mutta aurinko paistaa siihen koko päivän.Allasbaarista saa syötävää ja juotavaa.Me ei oltu altaalla, koska sen valtasivat joka päivä lauma nuoria, eikä tykätty siitä, että heitä varten soitettiin musiikkia loppuiltapäivästä "hanat kaakossa".Allasalue onneksi suljettiin jo klo 18 illalla, jolloin meno rauhoittui.

Hotellilla on myös ihan ruokalista, aamiastakin saa milloin haluaa. Syötiin kerran viikon aikana aamupala (10 YTL), joka oli ihan ok.Sisälsi paistetun munan, kurkkua, tomaattia, kaksi nauravaa nakkia, juustopalan,leipää monta palaa, levitteet (kirsikka, suklaa,hunaja,rasva, tuorejuusto) pieninä "nappeina" ja kahvia tai teetä. Meille riitti ihan hyvin.Hotellin henkilökunta asiallista ja palvelualtista.Tykättiin siitä, etteivät olleet liian "imeliä" .

Hotelli on hieman "kulunut" ja eka päivänä arvelutti mennä suihkukaappiin , koska sen lattia näytti epäilyttävän likaiselta, myös kylppärin laattojen saumat olivat paikoin, ilmeisesti jos ei homeessa, niin mustat kuitenkin...

Vedenkeitin oli parhaat päivänsä myös nähnyt ja mm. lusikat puutteelliseti pestyinä laatikossa.

Siivous ei ollut samaa tasoa kuin Suomen hotelleissa, mutta wc-paperia ilmestyi joka päivä ja sängyt oli kauniisti pedattu joka päivä. Yhtenä päivänä siivoojat olivat myös koristelleet sängyt kukkasilla.Meidän huoneistossa ei ollut minkäänlaista ruokapöytää eikä edes tasoa missä olisi voinut syödä, mutta parvekkeella oli kaksi tuolia ja pöytä, joten syötiin siellä .

Parasta hotellissa lyhyt matka keskustaan ja rantaan. Äänet kadulta kuuluvat huoneisiin, joten korvatulpat mukaan jos olet huono uninen.Ihan naapurissa on kaksikin pientä ruokakauppaa, jotka auki yömyöhään. Me oltiin hotellilla saapumisiltana n.klo 2.00 ja ainakin toinen kauppa oli vielä auki.Kaupasta saa peruselintarvikkeita.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.