prince apart

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

surkee palvelu

kata58    18.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: prince apart

Viikon lomalla vain 2 päivänä saatiin lämmintä vettä. Aamupala maksettiin valitettavasti ennakkoon, siihen kuului 2 viip kurkkua, 2 viip tomaattia, pieni pala juustoa, 1 viip makkaraa, ja yksi paistettu tai keitetty kananmuna. Aamupalan hinta erikoistarjous 28€/hlö/vko...Ruoka oli muutenkin tosi surkeaa tässä hotellissa, riitti kyllä kun kerran syötiin. Lomamatkoille laitoin palautetta n. 2kk sitten, mutta ei ole vastausta kuulunut. Meitä oli yli 20 hlö suomalaisia siinä hotellissa ja kukaan meistä ei kyllä toista kertaa tule sinne samaan hotelliin. www.lomamatkat.fi/kohteet/Tu...art-Hotel/

Arvosana hotellille:

Hyvän palvelun nouseva hotelli

Vieras    11.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: prince apart

Vein 28 hengen zumba-ryhmän Apart Princeen / Hot Princeen. Hotelli oli uudistunut 2010 lopulla ja oli miellyttävä kokemus. Aamiainen oli hotellin luokitukseen nähden runsas ja mieluisa. Baari oli vaihtanut paikkaa ja ilmettä ja toimi nykyisellä paikallaan hyvin, niin että biletystilaakin jäi. Henkilökunta oli osin uudistunut ja palvelu oli ystävällistä ja toimivaa. Ryhmämme sai sen mitä halusi, ja ekstraakin mm tilojen, välineiden ja järjestelyjen osalta. Sijainti keskustassa oli suurimmalle osalle (=yöelämää kaipaaville) mieluisaa, osa koki melun häiritsevän. Hotelli on laajentumisensa ja muutostensa myötä entistä parempi. Palaamme sinne jo loppukaudella... t. Johanna

Arvosana hotellille:

Uskomaton palvelu !

Vieras    13.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: prince apart

..olimme vaimon kanssa maaliskuun loppu puolella viikon verran ,hotellihan on aika vanha ,mutta mielestäni erittäin siisti ja kodikas,meillä oli yksiö jossa oli esim. kaksi parveketta ja pieni keittiö jossa oli myös tarvittavat välineet kolmelle hengelle.

Kun saavuimme hotellille Antalyasta iltapäivällä 22.3. oli sateinen ja kolea päivä,mutta sitten kohta sen jälkeen kun olimme saaneet huoneet ja majoittuneet asumaan niin kuinkas ollakkaan vesisade oli loppunut ja aurinko paistoi täydeltä terältä .

Illalla kun menimme nukkumaan oli oikeastaan ainoa miinus koko matkalla koskien hotellia,ei tullut heti lämmintä vettä ja jouduin käymään respassa ja pyytämään lämmityksen sekä huoneeseen ,että vedelle,mutta sen jälkeen ei minkäänlaista valittamista,päinvastoin esim. ravintolan palveluaste saa ainakin minulta täyden 10 !!!

Aamupalalle kun menimme olimme yleensä melkein ensimmäisiä ,mutta koko ajan aamupalan ajan salissa oli vähintään kaksi henkilöa ja seurasivat koko ajan jos joku tarvitsee jotain tuli kysymään tai toi pöytään ,arvasi kait mitä olimme vailla ja sama koski illalla kun söimme ravintolassa. Oli erikoinen tapa heillä tuossa ruokatarjoilussa,kaksi herraa oli aina tuomassa aterioita pöytään"päällikkö otti annokset tarjottimelta ja tarjoili ruokailijoille pöytään siltä toiselta herralta joka toi tarjottimen keittiöstä,oli mukava kokemus kaikin puolin.

Haluan ehdottomasti suositella kyseistä hotellia PRINCE APART Harry Bergström Imatra

Arvosana hotellille:

Kiva hotelli

Vieras    30.10.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2013 | Hotelli: prince apart

Hotelli oli siisti. Sijainti oli keskeinen ja riittävän hiljainen. Kaikki toimi hyvin. Hyvät ruuat ja palvelu. Iloisia ihmisiä siellä palvelemassa.

Arvosana hotellille:

Huonossa kunnossa oleva hotelli (hometta yleisesti)

Vieras    10.08.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: prince apart

Kahden viikon matkalla juuri nyt ja viikko takana. Todellakin hometta huoneissa, suihku ei juuri toimi. Altaan reunoissa selvästi hometta. Aurinkotuolit rikkinäisiä.

Ei todellakaan täytä edes niitä kolmen tähden vaatimuksia. Kyllä kaduttaa, että tänne tultiin, olisi vain pitänyt hieman enemmän rahaa panostaa yöpymispaikkaan ja valita jokin muu.

Todella pettyneet Apartementos Prince, Alanya

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.