Gallion

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvin kodinomainen!

lillamamma    07.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Gallion

Olimme mieheni kanssa kaksin ensimmäistä kertaa Alanyassa ja täytynee todeta,että olipas hieno ja miellyttävä kokemus!Varasimme halvimman hotellin,jonka Finnmatkojen sivuilta löytyi ja tuo Gallion oli kyllä parempi kuin mitä hinnasta osasi odottaa!Palvelu oli todella yksilöllistä ja ystävällistä!Ruoka oli maittavaa ja juomalistakin oli pitkä!Ainoa moite,jos sellaisen voi antaa,oli,ettei suihkusta tullut kunnolla lämmintä vettä!Tosin pari kerrosta alempana asui pariskunta jotka kertoivat heillä tulevan vettä hyvin,ehkäpä meillä oli väärä ajankohta suihkussa käyntiin tai sitten olimme "liian korkealla"!Allasalue oli melko pieni,mutta joka päivä mahduimme aurinkoa palvomaan,ja rantaan oli lyhyt matka!Keskustaankaan ei tarvinnut vaeltamaan lähteä,oli iltakävely-matkan päässä!Liian paljon jäi näkemättä,siksi menemme taas kerran samaan hotelliin tulevana syksynä!

Arvosana hotellille:

Hyvä pieni perushotelli

Vieras    22.04.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Gallion

Emme olleet käyneet Turkissa aijemmin, joten päätimme ottaa halvan matkan Alanyaan. Valitsimme hotelliksi Gallionin hinnan perusteella. Hotelli oli siisti, pieni ja rauhallinen. Aamupala yllättävän runsas niin pieneksi hotelliksi.

Henkilökunta oli todella ystävällistä. Parasta hotellissa oli sen sijainti. Lähellä rantaa ja ostoksia. Hotellissa ei ollut ruuhkaa kesäkuussa. Jonkin verran ruotsalaisia nuoria, jotka käyttäytyivät aivan asiallisesti. Suihku ei toiminut kunnolla, mutta sen kanssa opimme pärjäämään. Olemme lähdössä uudelleen taas kesäkuussa ja valitsemme jälleen Gallionin. Toivottavasti nyt saamme suihkun, joka toimii. Hotelli on hyvä valinta niille, jotka eivät vaadi luxusta.

Arvosana hotellille:

Keskeisellä paikalla

toffe    22.08.2019    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2019 | Hotelli: Gallion

Ei paljoa kerrota että täällä maksaa kaikki 40€ ilmastointi, 40€ jääkaappi, nämä saattaa yllättää.. Eräs tarjoilija käy rasitteeksi kun veljen kauppa vastapäätä. siivoojat ok tekevät työnsä hyvin.. Kyllästyttää samat esiintyjät.. ja heillä joku sopimus Kleopatra Inkin kanssa, koska aina kun tulee tatuoitu ihminen niin tästä paikasta iskee altaalle välittömästi värvääjä. En tykkää että altaalla ollessa häiritään.. Kalliit on muutenkin ravintolatuotteet.. Aamupala menettelee mutta kahdessa viikossa alkaa jo kyllästyttää.. Kannattaa katsoa muutenkin paikkaa tarkemmin pienillä korjauksilla saisi hotellin viihtyisäksi.. Hissi ja käytävät todella kuumat pätsit ei pienintäkään ilmastointia..

Arvosana hotellille:

Ei tuu ikävä

Vieras    29.08.2022    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2022 | Hotelli: Gallion

Todella hyvällä paikalla, siinä se. Hotelli oli pieni hotelli, ihan siisti pieni hotellihuone, jossa kivikova sänky, jouset tulivat melkein läpi, tästä huomautimme ja pyysimme uutta petaria tai sänkyä ja asia ratkaistiin heidän taholtaan, laittamalla viltti petariksi. Olimme toivoneet rauhallista huonesijaintia ja saimme huoneen moskejan vierestä, josta aamulla heti klo 05 oli ensinmäinen rukouskutsu kaiuttimista, mutta joo kaikkeen tottuu. Meille tarjottiin toista huonetta pääkadun puolelta kerros 3, mutta liikenne siinä niin kovaa ja kaikki pakokaasu nousi parvekkeelle, pidimme saman huoneen kerros 4 sivukadulla.

Allas oli ehkä suurempi kuin kylpyamme, mutta ei paljon ja vesi ihanan kylmää, viemärinhaju oli todella pistävää, mutta meri oli onneksi lähellä :)

Sitten mitä tuli aamupalaan, joka aamu lautanen tuotiin eteen jossa oli 1 pieni prinnsinakki, jos sitäkään, 1 juustopötkö, pieni siivu juustoa, fetajuuston pieni pala. Vaaleaa leipää, kurkkuviipale, tomaattiviipale ja kananmuna, vesi ja kahvi tai tee 5 hilloa ja 1 voi. Joo ihan silläkin alkuun pääsi ja eihän sitä ollut kuin 7 kertaa loman aikana :)

Henkilökunta hmmm no jaa, osottivat mieltään kun valitettiin sängystä sen jälkeen hätinä tervehdittiin.

alakerrassa vessat, niin kovaa hätää ei ollut että sinne olisi menny, ovet roikkuivat miten sattuu kun kosteus oli tehnyt tuhoaan turvonneet ovet eivät menneet edes kiinni, noh....

Emme todellakaan ole mitään luxusta kaipaavaa, koska me vain nukumme huoneessa muuten tutustummu paikkaan ja nähtävyyksiin ja tämäkin hotelli oli yksi nähtävyys. Matkustimme miehemme kanssa kahden, onneksi lapset eivät olisi täällä viihtyneet.

Turkki ja Alanya ei pettänyt tälläkään kertaa ja yhtä kokemusta rikkaampana taas uutta matkaa katsellaan ja uutta hotellia :)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.