Blue Wave

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

AI perhehotelli

sadey80    28.08.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Blue Wave

Blue Wave hotelli sijaitsee Alanyassa OBAssa, varsin rauhallisella paikalla, jossa toki elämä alkoi iltamyöhällä ja sen myös kuuli hotellihuoneeseen.

Hotelli oli yleisilmeeltään oikein siisti ja erityisesti lapsille mieluinen. Mutta huoneiden siivoustaso oli lähestulkoon nollassa. Kaksi viikkoa vietimme huoneessa, jossa ei kertaakaan siivottu kunnolla ja varmaan olisimme saaneet käyttää samoja, likaisia pyyhkeitä koko aika ellei itse olisi toimittu.

Uima-allasalue oli hieno, joskin aika pieni siihen nähden kuinka paljon hotelliin mahtuu asukkaita. Aurinko paistoi altaalle aamusta iltaan, joten auringon perässä ei tarvinnut rantaan lähteä.

Hotellin All Inclusive olikin sitten suurin pettymys. Ruoka oli samaa päivästä toiseen, ja melkeinpä aamusta iltaan. Siinä missä muissa hotelleissa osa ruoasta vaihtui päivittäin, Blue Wavessa se pysyi koko kaksi viikkoa tasan samana. Ja tietäähän sen, jos samaa ruokaa syöt päivästä toiseen -se kyllästyttää. Muutenkaan ruoan taso ei ollut parasta mahdollista (paremmissakin AI pöydissä on istuttu). Onneks hyvät ja edulliset lähiravintolat pelastivat meidät nälältä :)

Hotellin henkilökunta saa meiltä joka tapauksessa TÄYDEN KYMPIN, johtajaa myöten!

Arvosana hotellille:


Oma matka

  • Alanya
    Lähtö: Elokuu 01, 2009
    Paluu: Elokuu 15, 2009

Todella surkea AI-hotelli

Paapotti    16.03.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Blue Wave

Vietimme viikon ko. hotellissa ja ei tule toista kertaa matkaa sinne varattua. Hotellin asiakaskunnasta 90 % itänaapurimaamme asiakkaita, joiden käyttäytyminen ala-arvoista ja lapsiperheen kannalta erittäin ikävää. Hotellihuone huonokuntoinen, ruoka yksipuolista ja päivällinen useana päivänä poltettua. (liitän kuvan vielä tähän liittyen). Vesi loppu usein, palvelua ei saanut ja toistuvista pyynnöistä huolimatta asioihin ei puututtu.

Älkää menkö :(

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.