Atzalea

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Hyvä hotelli ja hyvä palvelu

Vieras    29.05.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Atzalea

Oli todella hyvä hotelli. Oli siistiä ja paikat kunnossa, koska hotelli on muutaman vuoden vanha. Palvelu oli tosi ystävällistä. Respan päällikkö jopa käytti meidenä nuorisoa diskossa yhtenä iltana ja olivat käyneet ajelemassa vuorillakin. Ruoka oli erittäin hyvää, menipä mihin tahansa ruokapaikkaan.

Hotelli huomioi minun syntymäpäivänikin todella hienosti. Olemme käyneet Alanyassa 12 vuotta aikaisemmin ja paikka on muuttunut todella paljon ja edukseen. Ihmise osaavat puhua hyvin englantia ja jopa monet hyvää suomeakin. Eikä se kaupankäyntikään ole enää niin agressiivistä kuin aikaisemmin.

Heikin baarissa oli hyvä tunnelma ja oli mukavaa jutella poikien kanssa suomeksi. Aleksin baarissa myös älyttömän hyvä palvelu ja ruukkuruoka oli suussa sulavaa. Deturin lennot olivat myös positiivinen yllätys. Taitaa olla vähän enemmän deturin koneissa jalkatilaa, kuin Finnairin koneissa. Voi jäi niin kova ikävä tuota paikkaa. Pakko lähtä viimeistään parin vuoden kuluttua uudelleen.

Arvosana hotellille:

Hyvä sijainti, siisti pieni huoneistohotelli

Vieras    15.10.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Atzalea

300m Kleopatra-rannalle ja satama-alueen bazaarialueelle noin 1,5km. Sijainti siis erittäin hyvä ja ympäristö rauhallinen, ainakin jos parveke on sisäpihan suuntaan. Pienehkö, siisti kahdesta eriilisestä rakennuksesta koostuva hotellikokonaisuus joka on kunnostutettu aivan lähivuosina. Kaksi allas-aluetta joista toisessa pikkulasten liukumäki. Isompi allas on melko suuri ja sopii aikuisillekin uimiseen.

Henkilökuntaan kuuluu suomalinen nuori nainen, jonka palveluja kielitaidottomat arvostavat. Alakerrasta löytyy parturi ja hamam. Suosittelen.

Arvosana hotellille:

kiva paikka

alalappi    22.06.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Atzalea

olin kyseisessä hotellissa viime huhtikuun alussa ja nyt syyskuussa menen samaan hotelliin.ei ole valittamista minullakaan tosin hotellin aamupalaa ei mun mielestä kannata ottaa se ei ollu mun makuun ja ku voi käydä ulkonakin aamupalal tai jos ottaa huoneistohotellin puolelta kämpän voi valmistaa myös itse ruokiaan

Arvosana hotellille:

mukava hotelli

Vieras    24.09.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Atzalea

Hotelliin olimme muuten tyytyväisiä, mutta hotellin hamam ei ole kokeilemisen arvoinen. Kävimme äitini kanssa käsihoidossa ja molempien kynsinauhoja käsiteltiin niin rajusti, että verta tihkui. Ei tainnut olla mikään ammattilainen tuo manikyyrin tekijä. Hamamin miespuoliset työntekijät kuljeskelivat pyyhe lanteilla virnistellen hamamin tiloissa, mikä oli meistä vähän outoa.

Pidimme hotellin aamupalasta. Henkilökunta oli pääosin mukavaa, kaikki tosin eivät puhuneet englantia. Hotelli oli rauhallinen ja altaille mahtui hyvin uimaan ja aurinkoa ottamaan. Yöelämän äänet eivät häirinneet ainakaan meitä, sillä huoneemme sijaitsi viidennessä kerroksessa. Siivous ei ollut kovin perusteellista, mutta ei se meitä suuremmin haitannut. Jalkapyyhkeen pyysin pari kertaa erikseen vaihtamaan kun se oli niin märkä ja hiekkainen.

Arvosana hotellille:

Oikein mukava hotelli

yassuska    13.11.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Atzalea

Azalea on oikein mukava ja siisti hotelli Alanyassa lähellä rantaa ja palveluja. Silloinen

henkilökunta oli tosi mukavaa porukkaa, joukossaan myös yksi suomea puhuva mies. Ystävällisiä

ja avuliaita, eivät kuitenkaan niin tyrkkyjä, kuin yleensä turkkilaiset tahtoo olla. Voin lämpimästi'

suositella tätä huoneistohotellia ihan kaikille! :)

Arvosana hotellille:

Rahat pois -hotelli

Vieras    09.09.2013    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Atzalea

Hotellin sijainti hyvä, aamupala ei ole kummoinen. Ei kannata maksaa, koska samalla rahalla saa muualta parempaa aamupalaa ostettua. Ilmastointi hinnoiteltu 7 e/pv. Meillä ei ilmastointi toiminut kunnolla, mutta jo maksetuilta päiviltä ei rahoja saanut takaisin. Kannattaa ensin tarkistaa, toimiiko ilmastointi ja nettiyhteys ennenkuin maksaa koko viikosta. Respan henkilökunta epärehellistä. Henkilökunta käy tarkistamassa kaappien ja jääkaapin sisältöä. Luulisi, ettei henkilökunnalle kuulu, mitä olet jääkaappiin ostanut koska kyseessä on kuitenkin huoneistohotelli? Maksullinen nettiyhteys toimii todella hitaasti. Hotellin yhteydessä oleva pieni marketti ottaa esim. vedestä milloin mitäkin hintaa, 1/2 litraa vettä voi maksaa 0,50 - 2 liiraa. Riippunee lienee myyjän mielentilasta? Myöskin illalla tarjolla olevan buffetin hinta ei ole hintansa arvoinen. Mistä lie hotelli luokituksensa saanut?

Arvosana hotellille:

Erittäin hyvä palvelu

Marquesas10    03.05.2014    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Atzalea

Olimme Atzalea- hotellissa viikon ja palvelu oli aivan huippua.

Siistiä oli, eikä kukaan ollut epärehellinen.

Palvelu iloista ja asiantuntevaa, kaikki kohdallaan.

Hyvää ruokaa ja aurinkoinen, onnistunut loma kaikinpuolin.

Arvosana hotellille:

onnellinen matkaaja

Vieras    13.08.2014    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Atzalea

olen ollut kyseisessä hotellissa 12 kertaa ja olen enemmän kuin tyytyväinen. siisti ja henkilökunta aivan ihania. viihdyn hotellissa erinomsisesti, olen ollut useissa muissakin hotelleissa mut tää mielestäni paras. Käyn Alanyassa noin kolme kertaa vuodessa. Kaikki minulle kiinnostava on kävelymatkan päässä. Suosittelen lapsiperheille ja vanhemmille ihmisille. Itse olen kuusikymppinen eikä valittamista. Menen taas syyskuun 8pvä siihen hotelliin

Arvosana hotellille:

matkaaja

Vieras    25.09.2014    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Atzalea

olen ollut 13 kertaa azalea hotellissa ja aiemmin hyvinkin tyytyväinen, mut nyt en. hotelli vilisi torakoita huoneessa ja siivoukin oli huonoa. olin hotellissa 8-15 pvä syyskuuta. olin järkyttynyt, meidän perheen lempihotelli. miksi nyt näin? missä nyt majoitumme? olen taas lähdössä sinne, minne nyt meen? kertokaa ihmiset mikä olisi hyvä hotelli?

Arvosana hotellille:

Azalea huoneistohotelli, Alanya ei todellakaan 4 tähteä

Vieras    16.05.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Atzalea

Palasimme viikon matkalta 14.5. 2015 ja hotellina Azalea. EI TODELLAKAAN 4 TÄHDEN HOTELLI! Meitä oli 2 pariskuntaa, toisella huoneisto kauimmaisessa talossa 5.krs ja meillä c -talossa 5.krs. Saavuimme yöllä, maksoimme käteisellä 77 € (ilmastointi 50€, tallelokero ja netti loput 27€). Kuittia emme saaneet eikä huomattu sitä pyytää, koska paljon matkustelleena olemme aina respaan voineet luottaa. No, lähtöpäivänä meille esitettiin, että olimme maksaneet muka vain 50 ja velkaa 27. Kerroimme, että olemme maksaneet ja kuittia emme saaneet. Emmekä aio maksaa enää yhtään mitään. Respa "alkoi selvittämään asiaa". Istuimme aulassa 45 min odotellen lentokenttäbussia. Respa ei enää puhunut asiasta mitään ja toivotteli lähtiessämme hymyssä suin heipat jne. Oletimme asian olevan ok. Matkalla kentälle hotelli soitti 2 kertaa oppaalle ja vaati meiltä rahoja!!!! Voi luoja sentään, kerroimme oppaalle ja sanoimme ettemme todellakaan maksa, opas ymmärsi ja oli ihan ok. Yöllä respassa oli nuori mies töissä ja ollaan ihan varmoja että se veti sen 27 € omaan taskuunsa ja yritti siis huijata meitä. Meitä ennen olleet 2 suomalaisnaista saivat kyllä kuitin samasta maksusta (tämä selvisi siis jälkeenpäin kun yhdessä odottelimme bussia).

Saavuttuamme huoneessa ei ollut vessapaperia eikä pyyhkeitä....mieheni haki respasta paperia...kun väsyneenä saapuu yöllä hotelliin niin ainakin vessapaperi olisi ihan kiva, muusta puhumattakaan. Kuulimme toiselta asukaalta, että respassa on joku ohjeistus, että vain aloitusvessapaperirulla kuuluu hintaan. Loput paperit, tiskiyms. aineet, tiskiharjat jne pitää ostaa/tuoda ite. Miksi tätä ei lue Deturin hotelliesittelyssä? Aina kun olemme olleet huoneistossa muualla niin kyllä siellä on ollut kaikki tykötarpeet valmiina.

Meillä ei kyllä ötököitä näkynyt, eikä hometta (kiitos 5.krs) viemäri sen sijaan haisi koko ajan. Tiskaus ei kuulunut hintaan paitsi kai loppusiivouksessa. Saimme kyllä haluamamme lisätyynyt, tiskiaineet, paperit yms. kun niitä asiallisesti (mutta vaativasti) pyysimme. Siivoja oli asiakaspalveluhenkinen. Kaikki muu henkilökunta oli ihan ok paisti respan tyypit, heille kaikki palvelu tuntui olevan vaikeaa. "Siivous" nyt on mitä on noissa maissa, että se ei sinänsä ollut yllätys, samoin kuin muu huoneen varustus ja ylläpito.

Suurin yllätys ja pettymys oli se, että Detur myy hotellia 4 tähdellä, koska taso on todellisuudessa 2,5. Tämä oli siis 1. matkamme Deturilla, koska olemme harrastaneet lähinnä omatoimimatkoja. Ei koskaan enää tähän hotelliin.

Arvosana hotellille:

Surkea!!!

Vieras    23.05.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Atzalea

Todella huono palvelu,huone oli b105,kulku kaikkien muiden huoneiden takapihan kautta.Oven vieressä avonainen viemäri haju sen mukainen.huone oli joku entinen liike joka sijaitsi Facebook ravintolan vieressä,isot ikkunat,verhoja ei voinut avata koko aikana koska ne oli suoraan kadulle.Torakoita,sääskiä ym ja melu yöllä hirveä,bändi soitti ja laulo 4 asti. Ravintolan keittiö myös seinän takana,tiskaaminen ja möyke jatkui siihen asti kun ravintola meni kiinni.Hotelli ei suostunut vaihtamaan huonetta,Deturin oppaasta ei mitään hyötyä,käski vaan mennä nettiin etsimään vapaita hotelleja.....emme suosittele deturia ja azalea hotellia kellekään!!!!

Arvosana hotellille:

Ei enää ikinä

Vieras    23.11.2015    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Atzalea

Huoneemme oli ylimmässä kerroksessa. Home haisi kylpyhuoneessa joten tuulettaa sai kokoajan. Alakerrassa sijaitsevassa "hoitolaitoksessa" rentoutus oli kyllä kaukana kun yritti väistellä torakoita joita oli aivan älyttömän paljon. Henkilökunta totesi niiden olevan pieni ongelma...

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.