Bonapart

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Bonapart

Vieras    14.05.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2009 | Hotelli: Bonapart

Hotelli hyvällä paikalla lähellä keskustaa. Siisti ,rauhallinen ,henkilökunta ystävällistä,huoneet tilavia (ollut ennen huoneistoh. nyt supertäyshoito ) Allasalue iso 2 allasta aurinko paistaa altaalle melkein koko päivän. Hyvätasoinen hotelli voin suositella=).

Arvosana hotellille:

Bonapart

Vieras    12.01.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Bonapart

Lähdimme heinäkuussa 2009 äkkilähdöllä Alanyaan. Matka oli todella halpa, vain 349€ , johon kuului hotelli, lennot ja kuljetus. Kuvittelimme että noin halvalla matkalla todennäköisesti emme tule saamaan mitään kummallista hotellia että varaudutaan pahimpaan. Iloisesi yllätyseksemme saavuimme kuitenkin aivan valtavat ihastuttavaan Bonapart hotelliin. Se oli siisti, rauhallinen, uima-altaalta varusteltu, aivan täydellinen koska odotuksemme olivat olemmattomat. Viikon mmittainen lomamme oli mitä täydellisin. ja edelleen kaipaan takaisin, joten ensi kesänä reissumme tulee olemana kaksi viikkoinen ja taas Deturin tapaan hyvin halpa. Hotellina Alanya Dreams, josta kaipaisinkin hieman tietoa. onko hotellissa/ hotellihuoneissa suihkuja ym.?

Arvosana hotellille:

bonapart hotelli

Vieras    25.10.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Bonapart

eli oltiin juuri tuo syysloma viikko hotellissa... kuvista sai paremman kuvan ja altaatkin näyttivät kuvissa suuremmilta mitä ne todellisuudessa oli.. hotellin aula ja yleiset tilat olivat mukavat.. respassa oli yksi elämäänsäkyllästynyt hotellivirkalija naama oli aina ihan happamana..tarjoilijat olivat ihan mukavia, mutta minä kun vaalea olen niin olivat koko ajan minun kimpussa.. yhtenä iltana mulla meni hermot ja sen jälkeen ei kyllä tulleet sanomaan sanan sanaa.. huoneet olivat ok ja siivottiin joka päivä.. lakanoita ja pyyhkeitä ei kyllä vaihdettu kertaakaan.. mukavaa oli myös se,että oli oma jääkaappi eli minibaaria ei ollut... ruokaa oli paljon mutta erittäin pahaa... jälkkärit eivät olleet yhtään turkkilais tyylisiä.. ne eivät ollet makeita eikä mitenkään houkuttelevan näköisiäkään.. salaatteja oli paljon ja joka päivä 4eri lämmintä ruokaa eli vaikka: riisiä, pastaa, lihapullia ja papuja... oli lämpimiä yhdellä päivällä jotka nekin kokki annosteli.. ruoka oli siis todella huonoa.. mutta juomapuolisai pisteitä.. altaat oliva myös kivat aurinkoisella säällä.. allasbaari ei ollut auki ja oli aika huonossa kunnossa.. muuten hotelli oli ihan ok.. sijainti oli hyvä.. lyhyet matkat shoppailukohteisiin... tutun shoppailu ympäristön vuoksi voisin mennä hotelliin uudestaan, mutta en tosiaan palvelun ,ruuan ja muiden tarjontojen vuoksi!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.