Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Royal Palm

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

siisti

Vieras    31.10.2009    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Royal Palm

siisti ja viihtyisä ,hyvä palvelu.Aurinko paistoi vain aamupäivällä altaalle,mutta lyhyt matka Kleopatra rantaan.Ruoka oli älyttömän hyvää aikuiseen makuun.Hotelissa sai saunan ,kuorinnan,vaahtopesun ,kasvo kuorinnan ,koko vartalo hieronnan 25 euroa.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä rauhallinen hotelli

Vieras    22.04.2010    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2010 | Hotelli: Royal Palm

Siisti rauhallinen hotelli, henkilökunta tosi ystävällistä ja palvelualtista porukkaa. Ruoka hyvää ja maistuvaa, kaikin puolin loisto paikka!

Arvosana hotellille:

Taas Alanyassa

Vieras    10.10.2011    Alanyan hotellit    Alanya
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Royal Palm

Oltiin Lomamatkojen matkalla ko. hotellissa, lämmintä riitti. Olemme aikaisemmin käyneet Alanyassa useammankin kerran, yleensä 2-3 tähden huoneistohotelleissa. Nyt olimme varanneet 4 tähden Royal Palmiiin perhehuoneen, sillä perheseemme kuuluu 3 lasta.

Lomamatkat toimi hyvin, hotelli oli ihana! Moderni, rannan läheisyydessä ja hyvällä paikalla, vaikka sanotaan että keskustaan on matkaa...Huoneemme oli tilava, vastasi huoneistoa. Kaikille lapsille asiallliset sängyt ja erittäin ystävällinen palvelu ja siivooja! (Siivous JOKA päivä!)

Useasti käytiin Heikin Baarissa syömässä jonne oli vain n. 50-100m. Tyttäreni sai heti nuoresta tarjoilijapojasta kaverin :)

Ranta oli siisti, vesi puhdasta. Hotellin ympäristö asiallinen ja ruoka hyvää. Kerran viikossa Turkkilainen Ilta, Haman on ilmainen.

Kävimme myös itäisellä rannalla, joka oli ihan roskainen ja vesi aivan likaista ja sameaa.

Suosittelen kaikille Kleopatra -rantaa, en yhtään ihmettele, miksi Kleopatra on Alanyan suosituin ;)

Kävimme myös Kyläretkellä vuoristossa. -Paikallista elämää, upeita maisemia, hyvää ruokaa ja tutustuminen moskeijaan. Mieletön!

Voin suositella Alanyaa yhä uudestaan joka vuosi, sinne matkustamisesta on muodostunut ns. perinne, Lokakuu on vakioajankohta!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.