Radisson blue Tala Bay

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

upea hotelli rannalla

Vieras    22.08.2013    Tala Bayn hotellit    Tala Bay
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2013 | Hotelli: Radisson blue Tala Bay

Tala Bay on melko pieni alue, jonka on hetkessä kiertänyt läpi. Mutta Aqaban kaupunkiin verrattuna siisti ja rauhallinen. Alueen toisessa päässä on pieni supermarket, josta saa syötävää ja juotavaa, myös alkoholia. Radisson blue hotellissa oli tilavat huoneet (de luxe) ja suuri parveke, josta kauniit näköalat allasalueiden yli merelle. Altaita on useita (kaksi lastenallasta).

Hintataso on korkeahko, mutta ruoka ravintolassa hyvää ja monipuolista. Aamiaisella vastapuristettua appelsiinimehua (Nam!) Kovin montaa ravintolaa ei alueella ole, joten hotellin lisäksi söimme viereisellä beach clubilla tai ostimme kaupasta jotain pientä.

Tämän paikan plussana on ehdottomasti lämmintä lyhyen lentomatkan päässä. Tekemistä ei hirveästi ole muuta kuin rantaelämä. Hotellilla on oma ranta, jossa pehmeää hiekkaa ja seassa vähän pieniä kiviä.

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli, upealla rannalla

JHurmerinta    14.12.2013    Tala Bayn hotellit    Tala Bay
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Radisson blue Tala Bay

Parhaat rannan läheiset snorklauspuitteet Jordaniassa löydät Tala Bay Resort -alueelta ja kävellessäsi sieltä rantaa pitkin 10 minuuttia pohjoiseen.

Tala Bay sijaitsee vartin automatkan päässä Aqaban kaupungista etelään. Mikäli et halua matkata veneellä korallien ja kalojen luo, valitse hotelli Tala Bay Resort -alueelta.

Kokeilimme Radisson Blu Tala Bay -hotellia ja se on loistava. Hotellilla on yksityinen ranta, joista pulahdat joko laiturin tai rannan kautta Punaisenmeren ihmeelliseen ja ihastuttavaan maailmaan.

Hotelli sai upean palkinnon tämän vuoden toukokuussa: Jordan’s Leading Beach Resort Award, joka jaettiin World Travel Awards™ 2013 gaalassa Dubaissa.

Radisson Blu Tala Bay -hotelli on jo asetettu ehdolle 2014 Hotel Luxury Hotel Award -palkinnolle.

Hotellin uima-altaat ovat upeat. Yksi niistä on valtava. Ja allas-alueet ovat suuria, siistejä ja mukavia. Samoin ranta.

Radisson välittää ympäristöstä (ajankohtainen kampanja on nimeltään Responsible Business Program) ja henkilöstö muun muassa siivoaa merenpohjaa ja rantaa roskista monta kertaa vuodessa. Näimme merenpohjassa hieman tölkkejä, pahvia, lasia ja renkaita – nämä ajautuvat paikalle merivirran mukana laivoilta ja esimerkiksi Eilatin ja Aqaban kaupungeista.

Siivoojia tarvittaisiin siis vielä enemmän – muitakin kuin Radisson hotellin henkilökunta.

Saimme upean huoneen juttelemalla etukäteen hotellin kanssa. Meillä oli ylin kerros, merinäköala sekä valtava parveke.

Hotellilla on monia ravintoloita ja snack-baareja. Ruoka oli erinomaista.

Henkilökunta koostuu ystävällisistä ihmisistä, jotka haluavat, että viihdyt.

Kyllä Radisson Blu Tala Bay Resort on 5 tähden arvoinen.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.