Sangho Village

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

hotelli lähellä rantaa

nompparelli    24.08.2010    Djerban hotellit    Djerba
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Sangho Village

Vietimme viikon loman Sangho Villagessa elokuussa 2010. Hotelli oli suuri , huoneita oli satoja ja hotelli kokonaisuus koostui monesta eri rakennuksesta. Iso allasalue oli keskellä kaikkea. Altaalle pääsi helposti hotellihuoneesta ja altaalta ruokailemaan. Lapsille oli myös oma pienempi allas ja mielestäni se oli hyvä,koska isompi allas oli todella syvä.

Hotellilla oli oma alueensa rannalla, joka oli tarpeeksi suuri. Jokaiselle lomailijalla oli oma rauhansa rannalla ja kaikille riitti maksuttomia aurinkotuoleja ja varjoja. Hotellin vastaanotosta rantaan oli n. 90 metriä. Ranta sopi perheen pienimmillekin, koska ranta oli erittäin matala. Aikuinen sai kahlata monta kymmentä metriä että uiminen oli mahdollista. Merivesi oli todella puhdasta ja elokuussa se on vielä kaiken lisäksi lämmintä :)

Hotelli oli kaikenkaikkiaan siisti. Huoneissa oli tehokkaat ilmastoinnit, jotka olivatkin elintärkeitä vempeleitä +45 asteen helteillä. Huoneet siivottiin jokapäivä, lakanat vaihdettiin viikon loman aikana kolme kertaa ja puhtaat pyyhkeet tuotiin jokaisen siivouksen yhteydessä.

Hotellin ruoka oli mielestäni aika kehnoa. Matkamme oli all inclusive ja viikon matkan aikana ehti kyllästymään samoihin mauttomiin ruokalajeihin. Myös hotellin ravintolan haju oli todella tunkkainen, suorastaan oksettava. Ruokalajeja oli kyllä useita, mutta kun ruuat eivät tuntuneet maistuvan miltään. Onneksi joihinkin pöytiin oli laitettu suola- sekä pippurisirottimet, joilla sai ruokiin edes hieman makua.

Hotellin henkilökunta oli ihan "jees ". Pieni kielimuuri vallitsi suomalaisen matkailijan ja henkilökunnan välillä. Englantia osasi puhua vain aniharva, ja sekin onnistui heiltä todella huonosti. Ranskaa tietenkin puhuivat mieluusti, myös saksa ja italia taittuivat suurelta osin henkilökuntaa.

Rahan vaihto oli mahdollista hotellin vastaanotossa.

Hotellin aulassa oli maksullinen internet. Televisioita ei hotellihuoneissa ollut eikä kyllä missään yleisissäkään tiloissa. Allasalueella oli " Sangho Theater ", joka vetikin iltaisin yleisöä, jossa hotellin "viihdyttäjät " esittivät milloin mitäkin. Illan ohjelma alkoi ensiksi lapsiesityksillä, joissa turistilapset pääsivät esittämään lasten lauluja, ranskaksi tietenkin.

Hotellin baarissa oli bijardipöytä ja muutamia pelikoneita, joita saattoi ajankuluksi pelailla. Alueella oli myös tenniskenttiä ja minigolf-rata. Aivan ihanaa oli, että hotellilla oli oma "mini zoo ", jossa oli marsuja, kaneja, vuohia, undulaatteja, kanoja, kukkoja ja riikinkukkopariskunta.

+ Kaunis hotellialue

+ rentouttava ilmapiiri

+ paljon ohjelmaa, sitä kaipaavalle

+ hiekkaranta lähellä

- huono ruoka

- englanninkielen osaamattomuus

- jokailtainen lasten esitys, jossa samat laulut ja tanssit

- " keskellä korpea "

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.