Parque das dunas

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

pieni hotelli

Vieras    07.03.2014    Boa Vistan hotellit    Boa Vista
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: Parque das dunas

Itse tulimme juuri pari päivää sitten Boavistalta.

Yövyimme hotellissa Paque das dunas joka oli rykelmä pieniä "majoja" jotka ihan ok kunnossa, ilmastointi ei kylläkään viilentänyt huonetta.

Hintataso on aikalailla sama kuin Suomessa, hotellilta piti kulkea taksilla kylälle jossa ainoat ruokakaupat (Sal rei). Pankkiautomaateista ei saa nostettua kuin paikallista rahaa joten siihen on hyvä varautua. Onneksi emme ottaneet täysihoitoa hotellistamme, oli niin puuduttava ruokalista kun kahtena iltana siellä söimme eli kävimme kylällä syömässä. Hotellin vastaanotosta voi pyytää soittamaan haluamaasi ravintolaan ilmaisen taksin, myös takaisin saimme ravintolan kustantaman taksin.

Siinä Finnmatkojen jakamassa kohdeoppaassa on ihan hyviä ravintolavinkkejä sekä maininnat missä ravintoloissa on tämä ilmainen kuljetus. Meillä sattui hyvät säät, vaikka ainahan tuolla tuulee ja kovasti. eli +26-28C oli kokoajan. Paitsi juuri lähtiessämme lämpö laski + 24 ja pilviä. Forecan sääennusteet pitivät hyvin paikkansa.

Arvosana hotellille:

bungalowit rannalla

Vieras    12.05.2014    Boa Vistan hotellit    Boa Vista
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: Parque das dunas

Olipa hieno ranta; ja sängystä 5 askelta hiekalle. Tosin talvella oli tuulista ja isot aallot mutta silti pystyi käymään siellä linkouksessa. Hotelli oli ihan normaalin hyvä. Ruoka ok. Tässä videokooste YouTubessa: youtu.be/JISFmK_cWiA

Arvosana hotellille:

rauhallinen hotelli

Vieras    04.12.2014    Boa Vistan hotellit    Boa Vista
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: Parque das dunas

Suht siisti hotelli, hyvä allas.

Wi-fi yhteys piti olla, mutta ei toiminut.

Kerran päivässä ilmainen kuljetus Sal reihin. Omalla taksilla matka maksoi 10e suunta. Kuski antaa yleensä käyntikortin ja esim. ravintolan henkilökunta soittaa taksin hakemaan kun haluat.

Puolihoito kannattaa ottaa. Lounas tai päivällinen 3 ruokalajia listalta. Juomat joutuu maksamaan itse. Tosin ruokien tulo hotellilla kesti tosi kauan. Finnmatkojen ravintolasuositukset olivat hyviä, joten kannattaa lähteä johonkin muualle syömään kerran päivässä. Osa henkilökunnasta osaa englantia, osa ei.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.