Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Lago Taurito

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Ihana paikka!

Vieras    06.06.2010    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Lago Taurito

Olimme joulukuussa mieheni kanssa Playa tauritossa ja hotelli oli Lago Taurito. Voimme suositella tuota hotellia! Meillä oli all inclusive, ruoka oli todella hyvää eikä mitään vatsavaivoja saatu. Hotellin muut asukkaat olivat pääasiassa saksalaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia vähän vanhempia pariskuntia tai lapsiperheitä. Oli oikein rauhallinen hotelli. Paikkana Playa Taurito oli mahtava! Meille sopi erittäin hyvin rauhallinen, meluton paikka! Ranta oli aivan hotellimme vieressä. Aallot ovat isoja, pienet lapset eivät voi uida aaltojen vuoksi. Hotellilla oli oma allas jossa emme käyneet. Hotellin edessä olevaan vesipuistoon oli ilmainen pääsy. Vesi oli tosin siinä liian kylmää minulle (merivettä). Ilmat olivat joulukuussa sopivan lämpimät, reilu 20 astetta joka päivä. Bussilla halpa liikkua, esim Puerto Ricoon 1,2e hlö.

Arvosana hotellille:

Iso mutta rauhallinen hotelli

Vieras    13.12.2010    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Lago Taurito

Olimme joulukuun alussa Lago Taurito hotellissa ja viihdyimme hyvin! Hotelli oli iso, rauhallinen,viihtyisä ja siisti vaikka olikin vanhahko hotelli. Meitä oli vanhemmat, isovanhemmat ja 10,12 ja 14 vuotiaat lapset. Allasalueella oli aina tilaa ja aurinkotuolin sai aina halutessaan. Vesipuistossa ei ollut jonoja, ruoka hotellilla hyvää ja tarpeeksi monipuolista. Iltaohjelmaa oli joka ilta ja ainakin lasten mielestä myös viihdyttävää. Taxeilla helppo liikkua ja käytiinkin muutaman kerran Amadoresin rannalla uimassa jossa oli aivan ihana valkohiekkainen ranta.

Arvosana hotellille:

Iso kolossi

Vieras    03.07.2011    Playa Tauriton hotellit    Playa Taurito
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Lago Taurito

Ihan asiallinen hotelli, vaikkakin melkoisen iso. Huone ihan ok, siivooja olisi vaan saanut käydä useammin. Pyyhkeet toki vaihdettiin. Panttia vastaan tallelokero, hiustenkuivain sekä silitysrauta. Hotellissa pieni allas ja poreallas. Jokunen kauppa katutasossa mistä voi hakea esim juomaveden. Ilmastointi ei ollut niitä universuminin tehokkaimpia, mutta kuitenkin riitti juuri ja juuri.

All inclusive kun oli, niin ruokaa ja juomaa saapi hakea. Ruoka palvelee lähinnä brittituristeja. Makuelämyksiä on turha hakea, mutta nälkä lähtee. Se hyväpuoli oli, että ruoka ilmeisen puhdasta. Söin kaikkea salaatista, majoneesista, kananmunista ja kaloista lähtien ilman vatsaoireita.

Hotellin edessä iso vesipuisto. Sopi meille, koska lapset (uimataitoiset 8 ja 10 vee) viihtyivät koko viikon altaassa. Vesipuisto on iso ja varmasti löytyy sopivat liukumäet kaiken ikäisille. Uimavalvojat valvoivat oikeasti ja hoitivat homman niin kuin kuuluu. Puistossa merivesialtaat ja pikku baari mistä voi hakea hodareita ja limuja. Aikuiset saavat kävellä hotellin uima-altaan baariin hakemaan oluensa ja sangriansa. Vesipuistosta niitä ei ranneketta vastaan saa. Tuoleista olisi ilmeisesti pitänyt maksaa. Eivät tulleet kyselemään, koska vuokrasin aina kaksi varjoa, 2e kipale. Viikonloppuisin pölähtävät paikalliset eväskoreineen puistoon, joten vilkkaita, isoja ja äänekkäitä lapsiperheryhmiä on tungokseen asti.

Hotellin uima-altaalla emme viihtyneet. Allas aika pieni ja paljon lapsia. Lähinnä otti päähän pikkulasten heitteille jättö. Juuri kävelemään oppinut istuskelee pelkät vaipat jalassa kuumalla kivetyksellä ilman hattua iho punoittaen. Vuoden äiti keskittyy ilmaiseen olueeseen ja imemään posket lommolla norttia jutellen aikuisten kanssa. Sitten muksulle käsikellukkeet ja uimarengas ympärille ja altaaseen. Taas voi keskittyä itseensä... Lapsea vahti noin kolme vuotiaat sisarukset kellukkeiden voimin. Vesipuisto mukavampi todennäköisesti siksi, että ilmaista viinaa ei saanut.

Ranta on hienoa laavahiekkaa jossa voi käydä värjäämässä pyyhkeensä mustaksi.

Bussilla matkaaminen on edullista. Aikataulut ovat espanialaisittain suuntaa-antavat, joten varaudu odotteluun. Jos kärsii korkeanpaikan kammosta, voipi pitää silmät kiinni. Kiemuraisella vuoristotiellä maisemat ja bussin vauhti voi olla henkeäsalpaavaa... Play de Moganin kylä sijaitsee pienen bussimatkan päässä eikä taksikaan 6-7e enempää maksa. Sieltä voi bongata mukavan ja hyvää ruokaa tarjoavan pienen ravintolan. Markkinahumua oli muistaakseni perjantaisin tarjolla. Lasipohjavene kuljettaa lähikaupunkeihin jos merellistä maisemaa haluaa.

Hotellin alueella voipi harrastaa vaikkapa minigolffia, tennistä, naapurihotellista kuntosali ja pelihallikin löytyy. Ilta-ohjelmaa tarjotaan ja löytyypä oikein diskokin pari kertaa viikossa. Kaiken kaikkiaan paikka sopii muksujen kanssa reissaamiseen. Uimataitoiset viihtyy vesipuistossa ja ruokaa saa miltei aina. Pahimmat juopuneet välttävät paikkaa sen rauhallisuuden vuoksi. Pääasiassa lapsiperheitä ja ikääntyneitä pariskuntia. Bilepaikaksi tästä ei ole.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.