Voulas studios

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

hirveä hotelli

Ahmat12    11.07.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2005 | Hotelli: Voulas studios

Kyseinen majakapaikka on omasta mielestäni eli kokemuskeni mukaan ala-arvoinen. Matkanjärjestäjän sivuilla annetaan myös virheellistä tietoa, eli valmsitumisvuosi ei ole suikaan 1991, varmaan se uudempi osa on valmistunut silloin. Paikalliset kertoivat sen rakennetun 1970-luvulla.

Hotelli on epäsiisti, vaikka Kreikassa on vaatimattomissakin majapaikoissa yleisesti ottanen siistiä, tuossa se ei pidä paikkaansa. Tuli todella epämiellytävä tunne, kaikkialla törmäsi likaisuuteen.

Meidän huoneessa ei WC toiminut eli vesi juoksi jatkuvasti. Ei sitä kukaan tullut korjaamaan ainakaan sen viikon aikana. Reklamoitiin oppaalle ja suoraan hotellinomistajalle (vanha pariskunta, rva kävi hotellilla päivittäin). Myös muita puutteita oli mutta tuo WCn toimimattomuus oli pahinta. Eräs perhe muutti toiseen hotelliin ensimmäisen yön jälkeen.

Moni silläkin viikolla olleista teki myös virallisen reklamaation. Me saimme palautuksena jotain , se tuli nopeasti.

Mutta koskaan en siihen murjuun menisi vaikka ilmaiseksi pääsisin! Juteltiin silloin muiden asiakkaiden kanssa ettei varmaan seuraavana vuonna ole valikoimissa mutta on edelleen! Toki sinne on aina vapaita huoneita.

Negatiivisista asioista on ikävä kirjoittaa, mutta katsoin sen aiheelliseksi. Ko. hotelli on erinomaisen hyvällä paikalla lähellä päätietä.

Arvosana hotellille:

hyvä valinta hintatietoiselle

Vieras    23.08.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Voulas studios

Tämä hotelli oli positiiivinen yllätys.Ihan varteen otettava vaihtoehto

hintaluokassaan.Täytyy muistaa ettei yhden tähden hotellilta voi odottaakaan

mitään ihmeellisyyksiä.Jos halaut luksusta tämä ei ole sinulle.Jos haluat

mutkatonta hotellia edulliseen hintaan, niin hyvä valinta.Siisteys ei ole

parasta A luokkaa, muttei voi ollakaan tämän tason kohteessa.Suosittelen!

Arvosana hotellille:

"pommihotelli!

Ahmat12    23.08.2011    Nidrin hotellit    Nidri
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2004 | Hotelli: Voulas studios

Voulas studios on ehdottomasti ikävin kokemus mitä majoituksiin tulee Kreikassa. Ala-arvoinen, jouduttiin korjaamaan vuotavaa WC:tä koko viikon ajan. Huoneistohotellissa (yksiöt) oli kaikenkaikkiaan likaista, aurinkovarjo oli yksiön parvekkeella mutta se ei toiminut. Huone oli ensimmäisessä kerroksessa, muut kuin suomalaiset asuivat toisessa kerroksessa, en tiedä oliko ne huoneet parempia.

Ajateltiin että kaksiot olisivat olleet parempia mutta jotkut sanoivat että ei. Paljon ei hintaa lystillä ollut mutta kun pilaa lomansa, sillä kokemuksella ei sopivaa hintaa! Samalla viikolla olleet tekivät reklamaation paikan päällä ja kirjallisena kotiin palattuaan. Me saimme hinnanpalautusta 10% matkan hinnasta joka on se minimi mitä täytyy palauttaa. Aihetta reklamaatioon oli, ei olisi uskonut että tuollainen läävä on kellään tarjonnassa. Nyt tietää ainakin tuon eikä tule petetyksi toista kertaa. Tjärellä on riski matkustaa.

Yksi perhe sai vaihtaa hotellia eli viereiseen, heillä ei toiminut Wc lainkaan (meillä se vuoti vettä koko ajan) eikä sitä voitu korjata.

Myöskni silloinen siivooja oli tosi kummallinen tapaus, oli aina vihainen eikä puhunut mitään ymmärrettävää kieltä, en tiedä oliko kreikkalainen vai mikä.

Edelleen on tuo paikka Tjärellä, mutta entisen kahden tähden sijaan on nyt 1, se on lähellä totuutta, toki ykkösen perässä voisi olla miinusmerkki.

Niin, meillä ei ollut mikään viime hetken halpa matka, vaan ihan vakihintainen, hinta ei silti korkea. Oli ns. määritelty hotelli myös.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.