The Kib resort (Kho Khao island beach resort and Spa)

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kohtuu mukava "lomakeskus"

Vieras    01.03.2011    Koh Kho Khaon hotellit    Koh Kho Khao
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: The Kib resort (Kho Khao island beach resort and Spa)

Hotellialueella on useammanlaista majoitusta. Hotellihuoneita sekä eritasoisia Villoja. Meidän kokemuksemme

rajoittuu "perusvillaan", jonka saimme hotellihuoneen sijaan. Sehän sopi meille hyvin ja oli varmasti parempi vaihtoehto. Siisti bungalow, jossa makuuhuone, oma terassi ja puutarhamainen ympäristö. Ja suurin koskaan näkemämme kylppäri ( n.10m2), jossa oli vaatekaappi, tallelokero ja vedenkeitin. Mutta myös kylpyamme ja wc sekä lavuaari. Kylppäristä oli ovi "minipuutarhaan", jossa oli suihkukatos. Ihan hauska ja toimiva ratkaisu, jollei ole pahasti ötökkäkammoinen. Näkösuojana toimivan muurin juurella kasvavat viherkasvit olivat kauniita ja saivat suihkusta tarvitsemaansa kosteutta.

Tarjolla oli myös tasokkaampia ja kalliimpia Villoja, joilla oli suuri yhteinen vain näille villoille tarkoitettu uima-allas, omat aurinkoterassit ja isommat omat pihat. Joissakin villoissa oli myös ihan ikioma pieni uima-allas.

Nämä varmasti vastaavatkin hotellin ilmoittamaa 4-tähden tasoa.

Hotelliasukkaille- ja perusvillojen käyttäjille oli yksi uima-allas, joka oli melkoisen pieni. Allas-alue olisi ollut ihan mukava, jos kaikki päivänvarjot olisivat toimineet kunnolla ja aurinkotuoleihin olisi ollut tarpeeksi patjoja. Tähän "osastoon" ei selvästikään ollut satsattu vaikka kohtuu vähillä korjauksilla olisi selvitty. Sama koskee rantatuoleja patjoineen ja varjoineen. Eivät missään tapauksessa olleet 4-tähden tasoa.

Rantaravintola olisi myös kaivannut ruman resuisen pressukaton tilalle kunnon katon, niin senkin taso olisi

ulkoisilta puitteiltaan kohonnut roimasti.

Ranta ei mielestämme ollut mikään erikoinen. Normaali pitkä hiekkaranta, jossa parasta oli se, että sai taaplata aivan rauhassa eikä ollut tungosta. Vesi oli jatkuvasti sameaa. Ehkä arvioomme vaikuttaa se, että vietimme viikon ennen Kho Khaon saarelle tuloa lähellä Lamrun luonnonpuistoa n. 5km ennen Khao lakia. Siellä oli todella upeita, rauhallisia, laguunimaisia rantoja peräperään ja vesi kristallin kirkasta.

Aamiainen oli hyvä ja aika monipuolinenkin. Juusto oli hieman kortilla ja sitä piti kysellä erikseen ja löytyihän sitä ainakin meidän tarpeisiin. Henkilökunta oli pääosin ystävällistä ja hymyilevää. Aamiaisen "munamies" oli super.

Ravintolaterassi oli viihtyisä illallispaikka ja ruokakin maistuvaa.

Kaikenkaikkiaan KIB on ihan kelpo lomanviettopaikka sekä perheille, että perheettömille. Hintalaatusuhde on

kohdillaan kaikinpuolin.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.