Villa Marise

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Villa Marise Paleohorassa

hössi    10.04.2009    Paleohoran hotellit    Paleohora
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Villa Marise

Villa Marise on vaatimaton kahden tähden hotelli Paleohoran kylässä Kreetan etelärannikolla.Kaksi tähteä ei lupaa paljon,mutta hotellin eduksi voisi muutaman hehkutuksen suoda: viisi tähteä sijainnille!Jos hotellin aamiainen syödään meren rannalla ja aamiainen on maittava,niin ei voisi olla paremmin.Vaikka olimme kaksi viikkoa hotellissa,emme kyllästyneet tunnelmaan-joskus tosin hunajalla valeltu jugurtti sai hiekkapäällysteen-mutta mitä pienistä. Aamiainen oli vaatimaton,mutta maittava:pikakahvia/teetä,tuoretta appelsiinimehua,juustoa,leikkelettä,tomaattia.kurkkua,jugurttia,maissihiutaleita,leipää ja groissantteja..kyllä niillä eväillä pärjäsi.Tilaamalla sai vaikka munakasta ym.

Pikkuruinen uima-allas oli viereisen hotellin pihassa.Eipä siellä paljoa lilluttu kun meri oli lämmin ja vieressä.Sekä ranta oli hyvä(ja varsinkin siinä nakurannan puolella).

Miinuksena sitten olivat toisessa huoneessamme(meitä oli iso perhe emmekä mahtuneet yhteen huoneeseen) torakat..neidin nukkuminen kämpässä jäi siihen ensimmäiseen yöhön ja sitten tehtiin uusia järjestelyitä.Torakoita taisi olla peräti kymmenkunta.Myrkkytimme ahkerasti-emmekä edes tulleet ajatelleeksi kuinka kovia myrkkyä käytimme? Mutta näitähän voi olla vaikka viiden tähden hotellissa.Kuitenkin inhottavan nopeita rapistelijoita...Ystävämme olivat myös hotellissa samaan aikaan,mutta ainoastaan tässä yhdessä huoneessa oli torakoita.

Ihan lämpimästi voin suositella..Ikävä on niitä aamiaishetkiä : )

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.