Sunwing Kallithea Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Viihtyisä ja iso hotellialue, erityisesti lapsiperheille

Vieras    20.06.2015    Kalithean hotellit    Kalithea
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Sunwing Kallithea Beach

Iso ja vehreä hotellialue, jossa kaksi allasaluetta ja kaksi lasten ulkoleikkipaikkaa. Hotelli koostuu useista eri rakennuksista ja huoneita on paljon erilaisia. On omilla altailla, merinäköalalla, suuria parvekkeita, terasseja jne. Suosittelen muuta kuin ihan tavallista huonetta päärakennuksesta, joka näyttää ulospäin aika ankealta.

Altailla oli kesäkuussa paljon ihmisiä ja melko vilkasta, kun lapsia on paljon. Samoin ruokailut olivat hälinää. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja monipuolista. Meillä oli suuri terassi merelle päin ja siellä oli hiljaista ja rauhallista. Alueen ympäri kulkee lenkkipolku ja pieniä kävelyretkiä voi tehdä ristiin rastiin. Hotelli on rannalla, jossa myös menee kävelyreitti tai sitten voi kävellä vesirajassa.

Hotellissa on kohtuuhintainen ruokakauppa, sekä toinen kauppa, missä myydään vaatteita, leluja yms. Avis autonvuokraus löytyy myös. Hotellin lähettyvillä on pari suurempaa markettia ja Rodoksen kaupunkiin on 4 km. Meillä oli auto vuokrattuna, mikä helpotti liikkumista hotellialueen ulkopuolella. Busseilla pääsee myös, mutta näyttivät aika täysiltä.

Ihana paikka lasten kanssa rentoon lomailuun. Aikuisten kesken matkustaville en suosittele.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.