Kokkola Camping

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Mökkimajoitus lapsiperheensilmin

aarja    08.09.2013    Kokkolan hotellit    Kokkola
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Kokkola Camping

Yleisesti alue on siisti ja mukava mutta mökki ei ollut mieleen.

Varasimme etukäteen suihkullisen mökin. Hinta oli 68e/vrk.

Avaimet respasta ja neuvot mökille joka olikin helposti löydettävissä. Ns. parimökkejä jossa kaksimökkiä kiinni kyljistään :) Arvata saattoi että meteli toisesta kantautui toiseen hyvin helposti. Jakun lapsemme on siinä iässä että on huutavaa sorttia niin ääntä lähtee :) tosin saimme mekin osaksemme tv:n ääntä naapurista. Murheista tuo pienin.

Mökki sen verran pieni että sinne en neljän aikuisen kanssa sulloutuisi, ahdas. 2aik + 1 lapsi porukalle vaikutti olevan aika pieni.

Pieni jääkaappi, niukka keittiö varustus. Vessa/suihkukoppi sekä "makuuhuone", jossa nippanappa mahtui olemaan kerrossänky. 180cm aikuisella jalat pitää olla hivenen koukussa.

Yhdistetyssä keittiö/"olohuoneessa" oli myös vuodesohva-mainen jonka patja oli siinä kunnossa että olisi pitänyt vaihtaa ajt sitten (sellainen monttu keskellä). Nukkuja sai selkäkipuja tietty siitä.

Sisustus mökissä oli varmaan 80luvulta ellei kauempaa, tai sitten on haluttu retroa :) Myös likainen paikkapaikoin. Hajukin oli melko huono kun mökkiin saavuttiin, onneksi puoliso tiesi muutaman kikan jolla saatiin haju siedettäväksi.

WC vuoti ja oven lukkokin oli rikki, joten kun lähdimme pidemmälle, piti arvokas tavara siirtää autoon ja toivoa ettei mökistä mitään vietäisi. Mainitsimme asiasta siivoojalle, niin sain ymmärtää että asia on ollut "tiedossa".

Onneksi ei tarvinnut olla paria yötä pidempään. Ja en enää käytä ko mökkejä yöpymiseen lapsen kanssa.

Miksi 2 tähteä, molemmat tulee mukavasta ympäristöstä

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.