Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Holiday club spa kuusamon tropiikki

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

kuusamon tropiikki

tatjana    25.02.2009    Kuusamon hotellit    Kuusamo
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Holiday club spa kuusamon tropiikki

Yövyimme kylpylähotellissa 21.-23.2.09 Olimme varanneet superiorhuoneen netin kautta. Sisäänkirjautuessa saimme kuulla että olivat ylibuukanneet hotellin joten joutuivat majoittamaan meidät sviittiin. Kiva juttu meille.

Hotelli oli siisti ja palvelu hyvä. Kylpylä osasto paljon pienempi kuin netin kuvissa näytti. Kylpylä osasto aukesi hotellin asiakkaille pari tuntia ennemmin kuin muille.Sviitti oli iso ja siisti. Ainut puute oli ettei sviitissä ollut kahvin/teen keittovälineitä. Mielestäni tuon hintaluokan hotellihuoneisiin ne ehdottomasti kuuluisivat, ainakin sviittiin ja superiorhuoneisiin. Aamupala oli hyvä ja viikonloppuna aamiainen oli klo:11 asti. Hyvä niille jotka eivät jaksa nousta niin aikaisin.

Arvosana hotellille:

Kuusamon tropiikki yllätti

Vieras    26.04.2013    Kuusamon hotellit    Kuusamo
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2013 | Hotelli: Holiday club spa kuusamon tropiikki

Eilen tultiin Kuusamon tropiikista. Kokemus ei ollut sellainen, mitä odotimme.

Spa Cafen ruuat olivat maultaan hyviä. Viikko-osake esittelijä oli ystävällinen ja teki meidän olostamme helppoa esittelyn aikana. Vanhempi pitkähiuksinen kahvilan työntekijä oli ystävällinen.

Hotellihuoneen sängyt olivat huonot nukkua. Vanha runkopatjasänky kyseessä. Hotellin vastaanotossa ei juuri koskaan tervehditty, mikä oli outoa. Kun tulimme hotelliin, niin vastaanottovirkailijat keskustelivat keskenään, vaikka seisoimme heidän edessään matkalaukkujen kanssa. Lopulta toinen kysyi, että mitäs teillä oli? Palvellessaan meitä hän jatkoi puhumista toisen virkailijan kanssa.

Kaikki palvelut (allasjumppa, kuntosali, sauvat) maksoivat ekstraa. Olimme todella pettyneitä, sillä kuntosali olisi tullut maksamaan meiltä 10e/henkilö. Todella kallis treeni olisi ollut.

Hotellin ravintopalvelut olivat surkeat. Ellei halunnut mennä illalla syömään urheilubaariin, jossa Antero Mertaranta huusi parista kymmenestä televisiosta, niin toinen vaihtoehto oli syödä kahvilassa, jonka läpi ihmiset kulkivat mm. kylpytakeissa kylpylään.

Kello kahdeksan jälkeen ei saanut mistään kahvia, ellei halunnut mennä juomaan sitä baariin. Aamu-uinti kesti alle tunnin (joka aamu ei aamu-uintia ollut) ja kylpylä aukesi sen jälkeen vasta kahdelta iltapäivällä.

Arvosana hotellille:

Juna meni jo

Vieras    27.09.2018    Kuusamon hotellit    Kuusamo
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2018 | Hotelli: Holiday club spa kuusamon tropiikki

Keräsin tupakantumpit ja roskia hotellin ja golf kentän ympäriltä monta hedelmäpussillista.Oliko kesän jälkiä siivottu.?o

Käytävillä lojui kalusteita,piti väistellä ihmisiä.Aamiaisella oli niin levotonta. Tarjoilija heitteli astioita koko ruokailun ajan.tarjoilija oli kahtena aamuna niin äreä etten toista kysymystä enää tehnyt kun oli niin tökerö vastaus. Vaihtoehdot vähissä. Vastaanotosta pyysimme 15 min lisäaikaa kun oli parturi tilattu. 10€ olisi maksu ollut. Joustoa vanhoille ihmisille.Tällä tyylillä ei pitkälle mennä. Pomo valeasussa paikalle

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.