Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Atlantica Caldera Beach

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Caldera beach hotelli geranissa

Vieras    20.06.2013    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Atlantica Caldera Beach

Olimme toukokuussa 2012 caldera hotellissa. Hotelli oli erittäin lapsiystävällinen ja lapsille oli joka päivä aamusta iltaan toimintaa, joka on mielestäni mahtavaa! Hotelli sijaitsi aika kaukana geranin keskustasta, joka on huono lapsiperheille. Mutta onneksi hotelli tarjosi kaikki perustarpeet ja vähän enemmänkin! Pari asiaa on kuitenkin mihin en ole tyytyväinen hotellissa. Aamupala oli erittäin huono. Emme varanneet aamupalaa etukäteen hotelliin, ostimme onneksi vain kerran aamupalan hotellilta ja se oli pettymys. Tarjonta oli aamupalassa hyvä, mutta leivät ja leivonnaiset olivat varmaan neljä päivää vanhoja kuivia korppuja. Toinen pettymys hotellissa oli reittitarjonta muihin kaupunkeihin, esim. haniaan. Muuten perheemme on erittäin tyytyväinen toimintaan ja varmasti tulemme uudelleen Finnmatkojen järjestämälle matkalle Atlantica Caldera Beach hotelliin. Iso kiitos Finnmatkat!!

Arvosana hotellille:

Atlantica caldera beach

Vieras    19.10.2019    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2019 | Hotelli: Atlantica Caldera Beach

Oli tosi kiva oli kerhoja lapsille aikuisille bodybalancea oli myös snack baareja ja ihanaa ruokaa pehmeät sängyt mutta pari mutkaa oli matkassa sänkyjen lakanoissa oli yksi reikä ainakin minulla ja pelihallissa pelit ahmi kaikki kolikot emmekä saaneet mitään myös oli liukkaat lattiat ja liian kylmää vettä altaissa muuten tosi kiva hotelli suosittelen lapsiperheille.suuri kiitos hotellille.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.