Minos Village

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Oikein mukava

Vieras    17.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Hotelli oli siisti, pieni ja rauhallinen. Henkilökunta oli mukavaa ja asiallista, oli oikein tervetullut olo koko matkan ajan.

Hotellin baarista sai pientä suolaista, kuten toasteja, mutta myös pitsaa ja pasta-annoksia sai tilattua. Hotellin baarimmikko Vasili oli oikein mukava kaveri, kannattaa vain varautua siihen että hän oli kova tarjoamaan Raki shotteja :D

Hotellilta joutui tosissaan kävelemään pienen matkan rannalle, Corgona beach ja Cactus beach. Ranta oli pitkälti matala, toisina päivinä aallokko oli kovaa, toisina oli niin tyyntä kuin merellä vain voi olla.

Pidimme todella paljon paikasta, Agia Marina oli muutenkin huomattavasti rauhallisempi mitä platanias, mutta Plataniakseen ei tosiaankaan kauaa kävele. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Rauhallinen ja miellyttävä

ViidakonMursu    18.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Matkustimme Kreetalle Aurinkomatkoilla, Minos Village oli hotelli.

Hotelli osoittautui oikein mukavaksi ja pienehköksi, rauhallisella paikalla pienen kävelymatkan päässä rannasta. Lapsia ei hotellissa tainnut olla yhtäkään (ehkä johtui myös ajankohdasta, koulut ovat juuri alkaneet kun me lähdimme reissuun), pääsääntöisesti ikäjakauma taisi olla enempi siellä eläkeiän lähettyvillä. Suomalaisiakaan ei juuri ollut, eipä sillä nyt väliä ollut oliko vai eikö :) Itse olimme nyt siis reissussa lapsettomana pariskuntana.

Meillä kuului varaukseemme hotellin aamiainen, joka oli aika pieni, mutta riittävä. Leipää, leikkeleitä, jugurttia, nakkeja ja munakasta, kahvit ja mehut kuuluivat siihen. Kelpasi ainakin meille oikein hyvin ja päivän sai mukavasti sillä käyntiin.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja asiallista joukkoa, tykkäsimme todella paljon.

Erityisesti mieleenpainuvin taitaa olla baarimikko Vasili, joka taisi jokaisen kynnelle kykenevän asiakkaan kanssa ainakin muutamat rakit napata iltaisin.

Hotellin lähellä oli muutama hyvä ruoka paikka, Horiatiko ja Horiatiki jos en väärin muista. Molemmista sai hyvää ja kohtuullisen edullista ruokaa.

Ranta oli siinä kohdin hyvä (Corgona ja Cactus beach). Pitkälti matalaa ja toisina päivinä oli jopa niin tyyntä ettei aaltoja juuri ollut. Sopii siis varmasti lapsienkin kanssa kulkeville. Aurinkotuolitkaan eivät olleet aivan älyttömän hintaisia, about 6e kaksi tuolia ja varjo...

Kyllä aika lämpimästi voin suositella hotellia kaikenlaisille kokoonpanoille :)

Ainiin! Hotellilta kulki tosiaan sellainen golf-kärry joka vei esim rannalle tai johonkin ruokapaikkaan jos tahtoi :)

Arvosana hotellille:

Pieni ok hotelli.

Vieras    10.08.2015    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Minos Village

Pieni ja mukavan tunnelmallinen hotelli. Asuttiin alahuoneistossa, missä haisi vahvasti kostealle homeelle, mikä alensi tuntuvasti arvosanaa tästä hotellista. Ilmanvaihtoa ei ollut, ilmalämpöpumppu viilensi kyllä hyvin, mutta huoneilma todella tunkkainen.

Allasosasto pieni, mutta ihan kiva. Aktiviteetteja lapsille voisi olla enemmän, rauhalliseen lomailuun hyvä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.