Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Atlantis

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Huonokuntoinen hotelli

Vieras    25.02.2011    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Atlantis

Kaikki rempallaan ja palvelu huonoa :(

Tuolla on muutama kuva ko. hotellista.

picasaweb.google.com/1102125...omamatkat#

Arvosana hotellille:

Ystävällinen mukava pieni hotelli

Vieras    16.05.2011    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Atlantis

Olimme huhti-toukokuun vaihteessa 2011 Kato Staloksessa hotelli Atlantiksessa ja tykkäsimme kovin. Meitä oli neljän hengen perhe kaksiossa ja mahduimme hyvin elämään sekä kokkailemaan huoneistossamme. Huoneisto oli todella siisti ja siivooja kävi joka päivä pyyhkimässä lattiat sekä siivoamassa vessan. Henkilökunta oli aivan ihanan lämmin ja auttoi mahdollisissa kysymyksissä paikoissa liikkumiseen/niiden etsimisessä ja kyytien järjestämisessä. Paikka oli ollut vasta viikon avoinna tultuamme mutta kaikki toimi, rannat toki olivat paikoittain hiukan roskaisia talvikauden jäljiltä, muttei häiritsevästi.

Saapuessamme oli ollut kova ukkosmyrsky ja uima-allas oli ruskeana saharasta tulleen hiekan myötä, mutta todella nopeasti henkilökunta tyhjensi, puhdisti ja täytti altaan, sekä järjestyi mahdollisuus käyttää läheisen hotellin allasta niinä päivinä, jolloin allasta huollettiin.

Kolmen tähden huoneistohotelliksi vastasi täysin odotuksiamme ja viihdyimme todella hyvin!

Arvosana hotellille:

Ok majoitus, baari/ravintola erittäin huono.

Vieras    05.08.2011    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Atlantis

Olimme perheeni kanssa heinä/elokuun vaihteessa viikon Atlantiksessa. Hotellihuone oli tilava ja siisti ja siivooja todella mukava. Miinuksia voi antaa hotellin allasbaarista/ravintolasta. Ruoka ja juoma ovat kalliita esim. verrattuna naapurihotellin vastaaviin mutta suurin pettymys oli ruoan laatu, annokset mauttomia, leipä kuivaa ja annokset pieniä mutta hinta kuitenkin Staloksen isoimmasta päästä.

Hyviä ravintoloita onneksi löytyy läheltä esim. oassis n.200m rantakatua plataniakseen päin, siellä ruoka on hyvää ja jälkkärit tulee koko porukalle kun tilaat laskun ja muksuille ilmapallot.

Kannattaa myös tarkistaa jostain tietolähteestä että onko tuola viellä meneillään taksilakko josta käyttämämme ahne matkatoisto ei maininnut mitään kotisivuillaan tai puhelimitse, jos olisin tiennyt lakosta hotellivalintani olisi ollut lähempänä haniaa tai plataniasta.

Hinnoista vielä sen verran että litra paikallista punkkua maksaa ravintolassa 8-9€, olut 3-3,5€ ruoalle tulee hintaa n.6,80-13€/hlö+alkupalat jne. Aamiaista saa n.6-7€ hintaan. Lisäksi haluaisin vielä mainita Atlantiksen vieressä sijaitsevan leipomon/kahvilan jonka nimi on Tres Jolie, sieltää saa todella herkullisia piirakoita, patonkeja, hampurilaisia jne. todella halvalla.

El_Kuula

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.