Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Grand Beach, Limenaria

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Grand Beach

ViidakonMursu    16.08.2015    Thassosin hotellit    Thassos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Grand Beach, Limenaria

Varasimme matkan Tjäreborgilta äkkilähtönä.

Tämä perheen omistama muutaman kymmenen huoneen hotelli sijaisti noin kilometrin päässä Limenarian kylästä, aivan meren rannalla. Uima-allasta hotellissa ei ole, mutta mielestäni sitä ei tarvittu, sillä ranta oli oikein hyvä.

Ranta koostuu hiekasta sekä erikokoisista meren hiomista kivistä, aallokko ei ollut missään vaiheessa viikkoa kova ja ranta on suhteellisen matala. Merivesi upean kirkasta ja täynnä pikkuisia kaloja. Merisiilejä ei ollut rannalla, mutta käytimme uimakenkiä varmuuden vuoksi, sillä merisiileistä oli kuitenkin erikseen maininta matkayhtiön sivuilla. Hotellilla oli omat aurinkotuolit rannalla ja rantabaarista sai juotavaa ja syötävää. Rannasta iso plussa.

Huoneestamme oli upeat näköalat merelle ja viereisille kukkuloille. Huone oli rauhallinen ja siisti, hieman pienehkö, mutta kyllä kaksi ihmistä sekaan mahtui, ei siellä kuitenkaan aikaansa ollut tarkoitus viettää. Tjäreborgin asiakkaille talletuslokero ja ilmastointi kuului matkan hintaan. Jonkinlainen siivous oli päivittäistä, muutamana päivänä huone siivottiin paremmin ja lakanat sekä pyyhkeet vaihdettiin.

Hotellissa oli ravintola, jossa myös aamiainen (joka kuului hintaan) tarjoiltiin. Aamiainen oli mielestäni suhteellisen hyvä. oli leipää, leivänpäällisiä, muroja, jugurttia, munakasta yms. perus aamupalaa siis mitä hotelleissa normaalistikin on tarjolla. Ruoka hotellilla oli hyvää, suosittelen lämpimästi.

Hotellin yleisissä tiloissa oli ilmanen Wi-Fi käytettävissä, joka mielestäni toimi kohtalaisen hyvin, kyllä sillä nettiin pääsi. Välillä toimi hieman hitaammin. Signaali riitti meidänkin huoneeseen.

Hotelli ei sovellu liikuntaesteisille, sillä hotelli on mäessä ja hotellissa ei ole hissiä.

Henkilökunta todella ystävällistä ja olo oli alusta asti erittäin tervetullut.

Suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.