Özka

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Kusadasin Özka, edullinen vaihtoehto

Vieras    12.09.2012    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: Özka

Olimme Nazarin matkalla Kusadasissa elokuussa 2012.

Hotelli Özka oli tismalleen sitä miten se matkatoimiston sivulla oli kuvattu: pieni, vaatimaton, siisti hotelli, jossa hyvin palvelualtis henkilökunta. Sijainti oli todella kauniilla paikalla, Dolmus-bussit kulkivat keskustaan 10 minuutin välein ja liikkuminen oli tosi vaivatonta. Allasalue oli hotellin kokoon nähden sopiva ja maisemat kauniit. Ilmastointi (erillismaksu) toimi loistavasti.

Myös lentoyhtiö Sun Expresspäihitti palvelualttiudellaan Finnairin mennen tullen, tarjottu välipala oli lentoateriaksi maukas ja muutenkin palvelu pelasi loistavasti.

Terv. Tepa & Co

Arvosana hotellille:

En suosittele

Vieras    19.09.2015    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Özka

Hotellihuoneeseen päästyämme huomasimme, että sähköt eivät toimineet. Sanoimme asiasta respassa ja lähdimme itse kiertelemään kaupungille, minkä aikana sähkömies oli käynyt korjaamassa asian. Viikon aikana myös vessanpönttömme hajosi. Huoneen ikkunat olivat viereisen talon seinää vasten, joten maisemia ei päässyt partsilta ihailemaan. Aamupala oli todella vaatimaton, kananmunat olivat ainoa ruoka joka piti nälkää loitolla. Juomana oli pelkkää kahvia ja teetä. Hotelliin ei saa viedä omia eväitä tai juomia (edes vettä) hotellin ulkopuolelta, muuten saat laskun. Siivooja ei käynyt kahtena peräkkäisenä päivänä huoneessamme, ja muut vieraat kertoivat, että joinakin päivinä siivooja ei ollut käynyt heidänkään huoneissaan. Henkilökunta oli mukava. Sijainti on hyvä, rantaan ja kaupungille pääsee kävelemällä, mutta dolmukset kulkevat myös suoraan hotellin edestä. Kusadasi on ihana paikka ja sinne voisi palata takaisin, mutta valitsisin kyllä toisen hotellin Özkan tilalle.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.