Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sorta

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Laadukas hotelli

Vieras    21.10.2010    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Sorta

Sorta on hyvätasoinen, uudehko hotelli hiljaisella sivukadulla. Öisin koirien haukunta ja kukon kiekuminen naapurissa häiritsi joitakin vieraita, äänieristys oli olematon. Naapureista/yläkerrasta ei kuitenkaan kuulunut mitään ääniä. Pieni uima-allas oli sopivan kokoinen, 160 cm syvä jossa pieni matala osa eristetty kaiteella. Suihku uima-allas alueella varmistaa altaan veden pysymisen puhtaana. Allasalue kuitenkin suljettiin klo 19, tosin lokakuussa siitä ei ollut haittaa, koska silloin tuli jo pimeää. Kesällä olisi kuitenkin yö uinnin mahdollisuus mukava.

Käytössä pesukone yleisissä tiloissa ja huoneissa turvalokerot. Keittiö varustus uudenaikainen ja toimiva. Jääkaappi-pakastin, kiertoilma uuni, vedenkeitin, mikro ja kahvinkeitin. Siivous muina päivinä paitsi sunnuntaina, myös tiskaus kuului palveluun.

Isot kaupat kiinni sunnuntaina (Lidl, Inka) mutta jotain pikkumarketteja löytyi, sekä leipomo, josta sai muita tuoreita leivonnaisia paitsi leipää.(Leipää ei saa leipoa ja myydä Kreikassa sunnuntaina)

n.200 metrin päässä hyvä ruokaravintola Pergola, söimme siellä joka ilta. Siellä huomioitiin lapset ja Moussaka oli erinomaista!

Hyvä maku jäi lomasta Agia Apostolissa, toivottavasti pääsemme sinne uudestaan.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.