Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

malou

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

siisti ja rauhallinen

Vieras    02.10.2008    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: malou

Siisti ja rauhallinen huoneistohotelli sivukadun varella. Isäntäväki erittäin ystävällisiä ja auttamishaluisia. Hotelliin ei juurikaan kuulu liikenteen ääniä viimeinen hotelli kadun päässä. Huoneissa perus astiasto ja kahvinkeitinkin löytyi. Marketit ja ostospaikat mukavan lähellä. Haniaan kulkee busseja aivan vierestä. Oltiin finnmatkojen äkkilähdöllä ja mieluinen yllätys oli siisti ja mukava paikka missä kaikki oli lähellä, mutta omaakin rauhaa löytyi.

Arvosana hotellille:

Hotelli Malou Agii Apostoli

Vieras    16.10.2011    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: malou

Vietimme viikon Malou-hotellissa Agii Apostolissa.

Ulkoapäin hotelli oli viihtyisä. Meille sattui vain harmiksi kellarimainen huone. Päivänvaloa siihen tuli niin niukasti pienestä ikkunasta, että huoneeseen oli asennettu loisteputket kiertämään katonrajaa. Valot olivat päällä kaiken päivää, muuten oli liian hämärää.

Huoneeseen kuului piha, mutta siihen ei tullut auringonvaloa ollenkaan. Pihaa ympäröivät istutukset olivat kyllä kauniit. Itse huone oli siisti ja uuden oloinen, mutta kellaritunnelmaa ei voinut välttää.

Näitä osittain maan alapuolella olevia yksiöitä hotellissa oli ainakin kaksi.

Henkilökunta oli ystävällistä ja suurin osa huoneista tilavia ja viihtyisiä.

Arvosana hotellille:

Kodikas pieni hotelli

Vieras    02.11.2011    Agii Apostolin hotellit    Agii Apostoli
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: malou

Saavuimme hotelliin vasta kahdentoista jälkeen yöllä. Hotellin omistaja oli poikansa kanssa meitä vastassa ja sisäänkirjautumisen jälkeen pääsimme huoneeseen. Yöllä ei hotellista saanut enää ruokaa eikä juomaakaan, mutta onneksi olimme saaneet koneessa syötyä. Aamulla meitä odotti ihana henkilökunta ja lämminvesi suihkussa (yöllä lämmintä vettä ei tullut).

Siivous pelasi, henkilökunta oli ystävällistä ja hotelli oli sopivan syrjässä kaupungin melulta ja liikenteeltä. Kuitenkin matka ei Haniaan ollut liian pitkä ja se taittu maisemia ja kauppoja ihaillen mukavasti. Hotellissa oli ruoka maittavaa, huoneet tilavat ja allasnäkymä kaunis.

En kyllä keksi mitään pahaa sanottavaa hotellista, ainoastaan loogisesti suihkusta tuli vain muutaman tunnin ajan kuumaa vettä päivässä. Se tuntuu olevan yleistä aika lailla kaikissa etelä-euroopan maissa. Malou ja sen ihana henkilökunta kruunasi lomamme. Ehdottomasti tänne uudestaan!

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.