Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Central

Lavretsovi 5, 20307 Narva
Näytä hotelli kartalla

Tähtiluokitus

-

Kävijäarviot

9.6

Hinta / yö alk.

45 €
Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Central kartalla

Kokemuksia tästä hotellista

Pieni, mukava hotelli

Vieras    06.07.2011    Narvan hotellit    Narva
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Central

Olimme Narvassa yhtenä sateisena päivänä viime syksynä (2010). Kaupungista jäi silloin synkkä kuva, joten päätimme antaa sille vielä uuden mahdollisuuden tulemalla vielä pariksi päiväksi kesäaikana 2011. Kyllä se kuva paranikin jonkin verran. Vaimo sanoi muuten kadulla kävellessämme, että meidän pitäisi kuvata kaupungista jotain kauniimpaakin eikä vain surkeutta. Sopivasti vastaan tuli n. parikymppinen Tatjana [nimi oletettu] kesämekossaan, mutta hän ei aiheena kuulemma kelvannut tähän tarkoitukseen.

Nähtävyydet (linnat, rajajoki, Balttian viimeinen Lenin-patsas) näimme jo viimeksi, joten pääsimme nyt pyörimään keskustan ulkopuolella. Samalla pääsimme kokeilemaan uusia taittofillareitamme. Ja ne kestivät Narvan-testin! Tällä on nimittäin kaikki tiet ja jalkakäytävät niin surkeassa kunnossa, ettemme ole vastaavaa kokeneet missään. Lisäksi ei esim. jalkakäytävien reunoja loivenneta, joten kaupungilla liikkuminen on erittäin hankalaa fillaristeille ja lastenvaunuja lykkiville. Pyörätuolissa istuva ei pääse omaa kortteliaan pidemmälle, montuista johtuen ei ehkä edes puoliväliinkään asti. Jo tullessamme "löysimme" pääkaudulta sellaisen montun, että selvästi tunsi kun sen reuna ylsi Fordin vanteeseen asti.

Hotel Central on ihan jees, pieni mukava hotelli keskeisellä paikalla. Takapihalla on aidattu autoparkki ja poliisiasema on vinosti vastapäätä.

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!

Asiakasarviot muualla

Pieni hetki, sivua ladataan.