Prima Music Eilat

Valitse sopivin hotelli.
kaupunki / hotellin nimi
tulopäivä
lähtöpäivä
huoneita
aikuisia
lapsia
ikä

Kokemuksia tästä hotellista

Nimensä veroinen hotelli =)

Shakshuka    10.03.2011    Eilatin hotellit    Eilat
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Prima Music Eilat

Prima Music on ihana hotelli Korallirannalla, nimensä veroinen koska musiikki soi joka paikassa. Hotellin joka kerroksessa on oma musiikkiteema, ja esim. ensimmäisen kerroksen käytävissä soi Israelilainen musiikki, neljännessä kerroksessa klassinen, jne... Musiikki ei soi häiritsevän kovana, vaan lähinnä tausta musiikkina. Huoneet on kalustettu värikkäästi ja iloisesti. Huone jossa asuin, oli siisti ja viihtyisä. Sänky oli ihana. Suuri plussa oli cd-soitin huoneessa. Ostin aika monta cd:tä matkaltani, sekä hotellin vastaanotosta lainasin levyjä, joita sitten oli kiva kuunnella huoneessa. Myös huoneen TV oli nykyaikainen littana, ja kanavissa oli valinnan varaa.

Huoneestani oli kaunis näkymä Punaisellemerelle ja uima-altaalle. Pihapiiri oli vehreä ja paljon kukkaistutuksia oli joka paikassa. Uima-allas alueella oli palmujen juurille aseteltu ihania isoja löhöily tyynyjä, ja siellä oli myös pari telttakatosta aurinkopeteineen, joilla oli mukava rentoutua, ja katsella alas merelle avautuvaa näköalaa.

Hotellin yleiset tilat olivat siistit ja tuoksui puhtaalta. Aamupala oli ihan OK, monipuolinen buffet tyylinen. Sen sijaan moitteita antaisin osalle henkilökunnasta. He olivat aika hymyttömiä. Ei tosin kaikki. Alhaalta tieltä katsottuna hotelli oli aika mitään sanomattoman näköisellä paikalla, mutta hotellilta katsottuna näkymä oli kaunis. Yksi miinus oli myös parvekkeen puute. Sinänsä se ei minua häirinnyt, sohvan edessä oli avattava ikkuna, josta puhalsi ihanasti tuuli kasvoihin kun istuin lueskelemassa. Menen kyllä toistekkin =)

Arvosana hotellille:

Oletko yöpynyt tässä hotellissa? Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.